FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
1 Липня, 2024

Підготовка до приїзду Порошенка: чи обмежать рух у Хмельницькому

Через візит Президента України 20 березня в Хмельницькому будуть посилені заходи безпеки. Фото: з архіву

На майдані Незалежності вже встановили сцену, а в поліції запевняють, що перекривати дороги не будуть.

Завтра, 20 березня, у Хмельницькому можливі певні ускладнення дорожнього руху через візит Президента України Петра Порошенка. Утім, як запевняють у патрульній поліції, перекривати дороги правоохоронці не збираються.

«Звісно, через приїзд Глава держави в місті будуть посилені заходи безпеки, а тому, згідно з інструкціями, президентському кортежу надаватиметься пріоритет у русі, - каже речник управління патрульної поліції Хмельницької області Роман Мартинюк. – Минулого разу ми не перекривали дороги, і завтра також не збираємося». Нагадаємо, востаннє Петро Порошенко був у Хмельницькому 30 листопада 2018 року. І тоді на багатьох перехрестях міста не працювали світлофори, а були регулювальники.

Де ж можуть виникати затори – остаточно невідомо. Адже маршрут руху президентського кортежу, задля безпеки, тримається в таємниці. Утім, як відомо, Порошенко о 10.00 має бути в Старокостянтинові, а вже звідти приїхати до обласного центру, де о 13.00 взяти участь у Раді регіонального розвитку. А засідання пройде за адресою проїзд Геологів, 7/1, де раніше був ТЦ «Європа».

Після чого він, вже як кандидат у Президенти, проведе зустріч на майдані Незалежності. Але точний час початку невідомий. Утім, вже сьогодні, 19 березня, на головній площі Хмельницького встановили сцену. У поліції кажуть, що оскільки Петро Порошенко є діючим Главою держави, то в центрі міста будуть посилені заходи безпеки.