FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Уляна Ткаченко не йде з «Опозиційним блоком» та вже не керує фракцією в облраді

Уляна Ткаченко більше не очолює фракцію "За конкретних справ". Новим керівником став Вадим Лозовий. Фото: ілюстративне з архіву

Депутатка обласної ради написали, що відмовилася балотуватися до Верховної Ради України.

Ще 10 червня «Опозиційний блок» у Києві представив першу десятку кандидатів від своєї партії в участі в позачергових виборах до парламенту, які заплановані на 21 липня. І в цій десятці була Уляна Ткаченко, депутатка Хмельницької обласної ради, керівниця фракції партії «За конкретні справи».

Утім, на сторінці Уляни Ткаченко в «Фейсбуці» написала: «Зараз, в період суспільного протистояння я опинилася перед вибором: чи зануритися з головою у політичну діяльність і будувати власну кар’єру, а чи відмовитися від перспективи зростання, але залишитися поруч із людьми, які мені довіряють. Люди для мене – мета моєї праці, а не трамплін для своєї кар’єри. Саме тому я не маю морального права зрадити їхнім сподіванням, їхній довірі, їхнім запитам. Я переконана, що зможу принести більше користі для людей на своєму місці на Хмельниччині, аніж стану їхнім представником у Києві. Тому я оголошую про своє рішення відмовитися від балотування до Верховної Ради України».

Скрін повідомлення Уляни Ткаченко в "Фейсбуці".

Сьогодні ж на сесії Хмельницької обласної ради, голова облради Михайло Загородний повідомив, що Уляна Ткаченко більше не очолює фракцію партії «За конкретні справи». А новим керівником фракції став екс-голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий.

Крім цього Михайло Загородний повідомив і про те, що в облраді більше немає «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Її перейменовано на «Рідну Хмельниччини».

Нагадаємо, сьогодні, 21 червня, проходить пленарне засідання Хмельницької обласної ради, яке сайт «Є» транслює в прямому ефірі.