ye-logo.v1.2

Підприємці завершили автопробіг і висунули вимоги владі

Політика 2490
Фото: Анатолій Савчук

Кілька днів тому чотири екіпажі з 16 хмельничан повернулися з Києва, де брали участь у всеукраїнській акції-автопробігу, який проходив під гаслом «Забери Україну в олігархів і віддай її людям».

Автопробіг почався в понеділок і зібрав учасників Податкового майдану і їх прихильників. Він був покликаний об’єднати Україну, стати акцією солідарності підприємців у боротьбі за новий податковий закон, що зберігає і реформує спрощену систему оподаткування.
«Це був мітинг, в якому учасників не записують на папірець, не перераховують, не контролюють і не шикують у проплачені колони», – зазначають представники хмельницької делегації. 
У понеділок Східна колона автомобілів виїхала до Києва з Луганська, заїжджаючи до міст на шляху, друга – Західна – виїхала зі Львова. Впродовж п’яти днів вони заїжджали до міст і проводили там маленькі Майдани. Учасники підприємницького Майдану, що приїхали до Києва з Хмельницького, ділились з колегами із інших областей досвідом, як відбивалися в останні два місяці від МВС, розповідали про перебіг чергової судової справи (у Хмельницькому найближчим часом пройде чотири засідання суду по підприємцях – учасниках Майдану). «Ми, разом з усіма учасниками акції, передали свої вимоги і побажання владі – каже Наталя Руда, голова обласної профспілки вільного підприємництва, – але яким буде результат – одному Богу відомо. Адже влада вже звикла до подібних акцій протесту і не зважає на них. Проте, наші вимоги будуть розглянуті на засіданні кординаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва, що діє при Кабінеті Міністрів України».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую