ye-logo.v1.2

«Які партії, на Вашу думку, мають реальні шанси перемогти на місцевих виборах 31 жовтня?»

Політика 1629

Про це ми запитали людей, обізнаних у політичній ситауції в області

Незабаром відбудеться головна подія осені – місцеві вибори. Зазвичай, про шанси тієї чи іншої партії на перемогу можна судити за соцопитуваннями. Проте, цьогорічні вибори можуть принести найнеочікуваніші результати. Тому інтрига зберігається, і нам залишається лише гадати, якими будуть результати.

Анатолій Пундик, депутат обласної ради:
«Вважаю, досить непогані шанси в «Батьківщини» (БЮТ), і їх буде більшість. Зовсім трішки буде представників від Партії регіонів та фракції блоку Литвина. Маю сподівання, що з’являться нові обличчя – з партії Тігіпка, Семиноженка, хоча й їм буде трохи важкувато «пробитися». Не відкидаю можливості потрапляння до влади соціалістів, а от комуністи навряд чи наберуть потрібну кількість голосів. Думаю, також будуть присутні у новому складі представники різних національно-патріотичних структур».

Максим Моргун, журналіст «33 каналу»:
«На мою думку, Партія регіонів зросте втричі. «Батьківщина» має непогані шанси, але мало хто знає, що там є БЮТівці. Можливо, пощастить партії Литвина, шанси, на мою думку, 50 на 50. Вважаю, потрібну кількість голосів наберуть партії на чолі з Яценюком та Тігіпком. Якщо комуністи наберуть потрібні три відсотка – це буде великим сюрпризом для усіх нас, адже про них вже забули, вони наче «завмерли». Проте наразі комуністи потрохи «оживають», тому все може бути».

Олесь Вітряний, координатор громадської ініціативи «Оновлення країни у Хмельницькій області»,
депутат обласної ради:
«Думаю, Верховна Рада прийняла цей закон лише через те, що хоче залишити за собою вплив. А на виборах будуть мати перевагу ті партії, в яких буде більше людей, котрі щось конкретно зробили і роблять.  Адже ще Бандера казав: «Щоб добитися довіри в народу, треба йти до нього». Так що 31 жовтня все вирішуватимуть особистості, партії ж не матимуть особливого значення.
Стосовно нових – то про них рано говорити. Звичайно, все нове інтригує, і нерідко їм довіряють більше, ніж старим. В той же час ми не знаємо, чого конкретно від них чекали».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую