ye-logo.v1.2

Партія «За Майбутнє» пропонує зменшити податкове навантаження на бізнес На правах реклами

Політика 1413
У Хмельницькому відбувся круглий стіл «Майбутнє Хмельниччини за підприємцями», організований партією «За Майбутнє»
У Хмельницькому відбувся круглий стіл «Майбутнє Хмельниччини за підприємцями», організований партією «За Майбутнє». Фото: пресслужби партії "За майбутнє"

Український бізнес переживає сьогодні нелегкі часи – дається взнаки пандемія коронавірусу, що викликала економічну кризу. Щоб підприємництво знову почало розвиватися, потрібно зменшити на нього податкове навантаження.

Про це йшлося під час круглого столу «Майбутнє Хмельниччини за підприємцями», організованого партією «За Майбутнє».

У ньому взяли участь представники малого та середнього бізнесу Хмельницької області, голова партії «За Майбутнє» народний депутат Ігор Палиця та керівництво Хмельницької обласної партійної організації «За Майбутнє».

У партії заявляють,що уже мають відповідний доопрацьований законопроект. Йдеться про так званий податок на виведений капітал і депутатська група «За Майбутнє» подасть його на розгляд Верховної Ради найближчим часом. 

«Ви отримали прибуток, заплатили ПДВ, а податок на прибуток, якщо кошти вирішили вкласти у виробництво, не сплачуєте, – пояснює Ігор Палиця. – Якщо ви хочете вивести гроші як дивіденди, тоді податок сплачуєте. Нами буде запропонована норма від 8 до 9 відсотків. Крім того, має бути зменшеним і податок на зарплату. В нашому баченні податок ПДФО, ЄСВ мають бути максимально – 18 відсотків замість 40 відсотків. Це дасть можливість власникам підприємства платити легальні зарплати і бути конкурентоспроможними».

Конкурентоспроможність українських підприємств – запорука розвитку економіки, а отже, і всієї країни, переконанийлідер партії «За Майбутнє» Хмельниччина, народний депутат Сергій Лабазюк. За його словами, підтримка вітчизняного бізнесу – це перший і вірний крок на шляху до повернення наших співвітчизників до України.

«Для того, щоб українці почали повертатися в Україну, треба виконати лише два завдання, – каже Сергій Лабазюк. – Це створити робочі місця і нормально розвинену інфраструктуру. Тоді буде конкуренція, а значить, буде підвищуватися і заробітна плата».

У партії «За Майбутнє» Хмельниччина впевнені: задля досягнення позитивного для українського бізнесу та суспільства в цілому позитивного результату варто сконсолідуватися. Тому закликають підприємців до діалогу. Від них, кажуть, чекають на пропозиції, які будуть обов’язково враховані.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую