ye-logo.v1.2

«Асоціація хмельницьких ринків» уперше йде на місцеві вибори

Політика 1460

Минулого тижня у Хмельницькому відбулася прес-конференція за участю громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» та Партії правозахисту

Як зауважив голова «Асоціації хмельницьких ринків» Валерій Таратасюк, основною метою громадської організації є захист економічних та соціальних прав та інтересів підприємців нашого міста. За сім років своєї діяльності ми плідно працювали з політичними партіями блоками та громадськими об'єднаннями. З метою внесення змін до нормативних актів щодо покращення умов бізнесу.
На ринках Хмельницького працюють близько тридцяти тисяч підприємців, це потужна сила, яка вносить чималий внесок до міського бюджету та в державну казну. Майже кожна родина Хмельницького якимось чином пов'язана з ринковою діяльністю. Саме тому  "Асоціація хмельницьких ринків" займається проблемами малого підприємництва.
«Наближається час виборів, і ми не можемо стояти осторонь цього процесу, – зауважив пан Таратасюк, – тому прийняли рішення йти на вибори до органів місцевої влади спільно з Партією правозахисту для вирішення проблем міста».


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую