ye-logo.v1.2

На Хмельниччину приїде Голова Верховної Ради (ПРОГРАМА ВІЗИТУ)

Політика 3043
Дмитро Разумков перебуватиме на Хмельниччині у четвер
Дмитро Разумков перебуватиме на Хмельниччині у четвер. Фото: з фейсбуку Дмитра Разумкова

Куди поїде та з ким зустрінеться Дмитро Разумков.

У четвер, 11 березня, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков перебуватиме з робочою поїздкою у Хмельницькій області. Програму його офіційного візиту опублікувала пресслужба Апарату Верховної Ради України.

Під час поїздки Дмитро Разумков ознайомиться з роботою виробничого підприємства «Хмельницька АЕС», відвідає Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкується з працівниками та бійцями.

Також, згідно з програмою візиту, Голова Парламенту відвідає Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Там Дмитро Разумков поспілкується з педагогічним колективом і слухачами та вручить відзнаки Верховної Ради України.

Пізніше Дмитро Разумков візьме участь у засіданні круглого столу з представниками регіональних бізнес-асоціацій та об’єднань великого бізнесу «Законодавче забезпечення економічного розвитку регіонів, створення умов для розвитку вітчизняної промисловості, зменшення регуляторного та адміністративного тиску на бізнес».

Також заплановано спілкування Голови Парламенту з представниками вищих навчальних закладів Хмельниччини та головами студентських рад на тему: «Вища освіта в Україні» на території Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

До теми: Зеленський надав хмельничанці звання «Заслужений лікар України».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую