ye-logo.v1.2

Переговори важкі, але без ультиматумів — Подоляк про перемовини з Росією

Політика 4679
За словами Михайла Подоляка, сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення
За словами Михайла Подоляка, сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення. Фото: знімок з відео

Після проведення консультацій мають розпочатися нові раунди переговорів.

Сьогодні, 28 лютого, пройшов перший раунд переговорів між Україною та Росією поблизу українсько-білоруського кордону. Делегації обох держав вже вирушили у свої столиці для проведення консультацій.

Як раніше повідомляли в Офісі президента, ключовим питанням нинішніх перемовин стало негайне припинення вогню та відведення військ з території нашої країни. В складі української делегації були голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров і заступник міністра закордонних справ Микола Точицький.

Наразі детальної інформації про результати перемовин — обмаль. Поки що досить коротко їх схарактеризувати під час брифінгу в білоруському Гомелі Михайло Подоляк.

За його словами, сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення. Щоб ці рішення отримали можливості імплементації, сторони їдуть для консультацій у свої столиці. Опісля можна буде перейти до наступного раунду.

«Переговори важкі. Щоправда, вже без будь-яких обов’язкових ультиматумів. Російська сторона, на жаль, все ще вкрай необ’єктивно дивиться на запущені нею руйнівні процеси», — пізніше написав у своєму твіттері Михайло Подоляк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую