ye-logo.v1.2

путін ще не усвідомлює, що повномасштабне вторгнення в Україну стало для росії головною стратегічною помилкою

Політика 4941
Придумана стратегія росії провалилася
Придумана стратегія росії провалилася. Фото: focus.ua

Політичний оглядач Іван Яковина стверджує, що путін перебуває в інформаційній бульбашці і не знає реального стану справ.

Журналіст-міжнародник, політичний оглядач Іван Яковина на своєму ютуб-каналі зробив огляд матеріалів про те, який настрій зараз у кремлі, про його плани щодо України, стосунки путіна з військовим керівництвом країни.

Так, американські спецслужби частково розсекретили доповідь, у якій йдеться про те, що оточення путіна не повідомляє йому точної і повної інформації про те, що відбувається в Україні насправді. Він перебуває в інформаційній бульбашці і не знає про те, як неефективно діють російські військові і наскільки російська економіка страждає від санкцій. Все через те, що радники бояться сказати йому правду. Цю інформацію розсекретили для того, щоб показати, що війна з Україною стала для росії головною стратегічною помилкою.

Видання «Медуза» заявило про те, що у кінці березня російське військове керівництво остаточно змирилося з тим, що вони не зможуть захопити Київ силами своєї «спецоперації». Про це виданню заявили джерела, близькі до адміністрації президента і правління росії.

Цікаво, що навіть люди, які це розповідають, раніше навіть не сумнівалися в тому, що Харків, Київ, Одеса будуть захоплені за кілька днів. Найбільше вони хвилювалися лише за те, що не зможуть знайти адміністрацію для захоплених міст, бо ніхто з найманців чи колаборантів не захоче керувати цими містами.

Іван Яковина зазначає, що путін явно переоцінював свої можливості і недооцінював можливості України. «Різка зміна воєнних цілей і завдань, передислокація військ на захоплення Донбасу ще раз підтверджує те, що путіну явно щось не те доповідають про хід бойових дій», - додає політичний оглядач.

Недооцінили у росії і вплив санкцій. Джерела зазначають, що на старих запасах країна може протриматися ще кілька місяців. Що буде потім, якщо санкцій, не знімуть, ніхто не знає.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую