ye-logo.v1.2

«Всіх не пересадять і не засудять!»

Політика 1497
Фото: Євгена ДОРОФЄЄВА.

сказав на прес-конференції, яка відбулася 17 вересня, Ігор Сабій, лідер обласної організації ВО «Свобода»

Так він прокоментував останні події, пов’язані з тиском на активістів партії та на нього.
В інформації, яку оприлюднила прес-служба обласної «Свободи», йдеться про те, що «тотальний тиск на керівників обласної «Свободи» «випадково» збігся з наближенням виборів до місцевих рад».
«Тиск почався давно, – заявив Ігор Сабій, – ще з того часу, як наші прихильники почали демонструвати свою активність. Спо- чатку були сутички з правоохоронними органами, потім бойкот у всіх засобах масової інформації, а тепер тиск перейшов у площину особистостей». Піком у застосуванні брудних методів, за інфор- мацією прес-служби партії, стало намагання влади сфабрикувати справу проти голови Хмельницької обласної організації ВО «Свобода» Ігоря Сабія. За його словами, нещодавно йому довелося спілкуватися з представниками управління державної служби боротьби з економічними злочинами. Вони звинувачують його у тому, що він будучи державним службовцем, все ще продовжував займатися підприємницькою діяльністю. Сам Ігор Сабій каже, що заяву про припинення підприємницької діяль- ності подав до виконавчого комітету Хмельницької міської ради ще у листопаді 2004 року. Очікують представники «Свободи» проб- лем і при реєстрації кандидатів на виборах. «Ми більш ніж досконало готуємо кожен документ, тому що проблеми при реєстрації наших кандидатів будуть», – переконаний заступник голови обласного осередку Олександр Самчишин.


Коментарі:

Володимир 28.09.2010 10:51

Мені от цікаво, якщо хлопці не можуть навести порядок у власному штабі - то як вони збираються навести порядок у межах міст, областей чи навіть країни? Фото дунаєвецького штабу "Свободи": http://dun.at.ua/photo/1-0-753

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую