ye-logo.v1.2

«Якщо я піду на вибори до Верховної Ради, то хотілося б це зробити у Хмельницькому», -

Політика 3328
"Ті сюжети про Хмельниччину, що виходять в ефір, ображають не лише мене, а усіх жителів області", - каже Василь Ядуха.
"Ті сюжети про Хмельниччину, що виходять в ефір, ображають не лише мене, а усіх жителів області", - каже Василь Ядуха.. Фото: Євгенія Дорофєєва

сказав губернатор Хмельниччини Василь Ядуха на своїй останній прес-конференції для місцевих засобів масової інформації та запевнив, що на вибори піде лише за згодою Президента Віктора Януковича та за «мажоритаркою».

Друга за рахунком підсумкова прес-конференція голови облдержадміністрації Василя Ядухи цьогоріч відбулася аж за два тижні до Нового року. Згадував на ній нинішній губернатор усе, що стосується його керування за ці місяці: починаючи від передових досягнень нашої області у агропромисловому комплексі, закінчуючи скандальними репортажами на одному із всеукраїнських телеканалів про його причетність до «рибного» бізнесу, де, крім того, ще й «підмочили» ім’я його заступника-керівника апарату облдержадміністрації Лілії Бернадської. Коментуючи відеосюжети, які, за словами голови облдержадміністрації, багато хто з пересічних жителів області вже встиг охрестити «звичайною заказухою», пан Ядуха заявив, що вони далеко не останні, і ще з'являтимуться на центральному ТБ. «Я знаю, що ще будуть репортажі про мою діяльність, - коментує Василь Ядуха, - про мене та про мою родину…». Та, на думку очільника області, вони не зіпсують його репутації. «Ті сюжети про Хмельниччину, що виходять в ефір ображають не лише мене, а усіх жителів області”, - каже Василь Степанович.
Василь Ядуха розповів й про позитивні моменти роботи обласного керівництва. Зокрема, про те, що область зберегла зростаючі показники в усіх галузях, а у рослинництві, за останній рік, Хмельниччина зайняла одну із провідних позицій. Звісно, є й «мінуси». Ну, взяти хоча б незайнятість населення… Виділив Василь Ядуха за останній рік і й регіони які, на його думку, відстають. Зокрема, місто Славута та Нетішин. Керівництво у них, за словами очільника області, справляються з поставленими завданнями найгірше.
А ось, як прилад для решти регіонів області, губернатор виділив роботу голів Волочиського, Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського районів. При цьому голова облдержадміністрації згадав й голів, які свого часу «погоріли», ледве встигши приступити до своїх обов’язків. Нагадаємо, що за підозрою в хабарництві на лаві підсудних лише за останні півтора роки опинилися голови Новоушицької та Летичівської адміністрації. За словами губернатора, усі крапки над «і» розставить суд. Проте, каже Василь Ядуха, колишній голова Новоушицького району запевняє та «божиться», що нічого насправді не було. Хоча сам голова обласної адміністрації каже, що дуже негативно оцінює дії обвинувачених голів районів, але додає, що реальну картину покаже лише рішення суду.
Також під час прес-конференції Василь Степанович заявив й про свої наміри щодо виборів до Верховної Ради. Очільник області сказав, що поки не думає висуватися в депутати Верховної Ради. «Якщо Президент України Віктор Янукович скаже, що моє балотування є необхідним для політичної сили, то я це зроблю. Є бажання піти на вибори в Хмельницькому, тут є з ким «поборотися». Це було б цікаво», - заявив голова облдержадміністрації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую