ye-logo.v1.2

Сергій Лабазюк: Замість того, щоб відповідати на запити, проти мене розпочали інформаційну війну

Політика 4893
Сергій Лабазюк, кандидат-самовисуванець у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №188
Сергій Лабазюк, кандидат-самовисуванець у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №188

Політична реклама.

Впродовж останніх двох тижнів напередодні виборів до парламенту буде вилито дуже багато бруду. Таке припущення озвучив кандидат-самовисуванець у народні депутати по мажоритарному виборчому округу №188 Сергій Лабазюк 10 жовтня на прес-конференції.
Округ, на якому балотується Сергій Петрович, охоплює Волочиський та Хмельницький райони, а також частину обласного центру з межами по вулиці Зарічанській. Аналізуючи зустрічі з виборцями на території округу, кандидат відзначив, що був налаштований на нормальний режим передвиборчої кампанії кожного із кандидатів (на окрузі №188 їх балотується 16 – авт.).
«Я сподівався, що кожен кандидат піде до людей, щоб їх почути, подивитися в очі, поспілкуватися і відпрацювати методику роботи на майбутнє», – сказав Сергій Петрович.
За його словами у Волочиському районі, звідки Сергій Лабазюк обирався до обласної ради, жодних проблем на зустрічах із виборцями не було. У Хмельницькому, де кандидат проживає більше п’яти років, теж немає особливих нюансів, а ось Хмельницький район, хоч теж не нова територія, вразив кандидата.
«Проблем вистачає на всій території України, але у Хмельницькому районі їх виявилося надто багато, – зізнався Сергій Петрович. – Неодноразово до мене і як до кандидата у народні депутати, і як до депутата обласної ради, зверталися люди стосовно того, що в населених пунктах не проводять освітлення, не ремонтують дороги, не відбудовують садочки, а навпаки: закривають ФАПи, лікарні, школи. Чиновники ж їздять на розкішних машинах, живуть в гарних будинках».
В той же час, за словами кандидата, частина робіт, які ведуться в районі за бюджетні кошти, виконуються виключно фірмами, що мають пряме відношення до голови Хмельницької районної державної адміністрації. На підтвердження своїх слів він продемонстрував витяги із державного реєстру, де чітко вказано, що засновником ТОВ «Євро-трейд» є дружина голови РДА Віктора Коліщака.
«Скажіть, будь ласка, – звернувся до присутніх у залі чоловіків кандидат – який санвузол можна було збудувати за 270 тисяч гривень у школі, де навчається 41 учень? Напевне, з позолоченими пісуарами! Але у Хмельницькому районі саме так і робиться».
Вислухавши людей, Сергій Петрович, заради вирішення наболілих питань, направив на ім’я голови Хмельницької районної ради майже півсотні депутатських звернень. Замість того, щоб спільно вирішувати проблеми району, проти Сергія Лабазюка розв’язали справжню інформаційну «війну».
««33 канал», який перебуває у прямому підпорядкуванні голови райдержадміністрації, та газета, засновником якої є офіційний працівник згаданого вже телеканалу, займаються або чорним піаром, або розміщують виключно позитивні матеріали про свого безпосереднього керівника», – каже Сергій Петрович.
Він переконаний, що протягом останніх двох тижнів виборчої кампанії, на жаль, буде вилито дуже багато бруду з боку майже всіх кандидатів. Однак, саме завдяки журналістам, люди зможуть отримати інформацію, після якої робитимуть висновки та обиратимуть гідного кандидата, який представлятиме народ.
«Залишайтеся журналістами, робіть свою справу і не йдіть на компроміси з совістю», – побажав журналістам Сергій Лабазюк.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую