ye-logo.v1.2

У Хмельницькому заборонили проводити мирні акції

Політика 2499

Вчора, 27 жовтня о 23. 30 Хмельницький окружний адміністративний суд заборонив проводити безстрокові акції двом громадським організаціям

Відповідну постанову суд прийняв за позовом виконавчого комітету Хмельницької міської ради, мотивуючи його вимог закону Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

«Сьогодні вранці мене викликав начальник громадської безпеки міста Хмельницького і повідомив про рішення адміністративного суду яким заборонено проводити будь-кому будь-які акції, у тому числі мені», – повідомив у своєму блозі один Руслан Рохов.

Хмельницький окружний адміністративний суд в особі судді Тарновського І.І. розглянувши у письмовому провадженні адміністративну справу за позовом Хмельницької міської ради до Хмельницької обласної громадської організації «Астрея» (Голова правління Юрій Туровець, член Партії Регіонів, помічник губернатора Василя Ядухи) про встановлення обмеження щодо реалізації права на мирні зібрання постановив обмежити право на мирні зібрання шляхом заборони з 28 жовтня 2012 року по 11 листопада 2012 року проводити будь-які політичні акції, зібрання, мітинги, вуличні демонстрації на території міста Хмельницького усім громадським організаціям, політичним партіям, їх місцевим осередкам, ініціативним групам громадян.

Нагадаємо, окружний адміністративний суд Києва увечері 27 жовтня теж виніс рішення про заборону проведення будь-яких масових заходів, крім державних, у центральній частині міста до 12 листопада включно.

 

Коментарі:

Богдан 28.10.2012 10:55

Це той самий Туровец? ти диви як встигає і прислужує владі і громадською роботою займається, і ще й науковий ступінь здобув! Просто Юлій Цезар! ж.п.лиз хрєнов... 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую