ye-logo.v1.2

В Дунаївцях члени ДВК майже добу мокнуть під дощем із протоколами

Політика 3781

Понад дві сотні членів ДВК округу №192 не можуть зздати протоколи голосування.

«Ми ще з другої години ночі знаходимося тут, під приміщенням окружної виборчої комісії, – телефоном повідомила заступник голови ДВК № 173 Лілія Абхаірова. – Сидимо на мішках холодні, голодні і навіть не можемо сходити в туалет. До того ж, нам сказали що навіть до цієї ночі (з 29 на 30 жовтня – авт.) ми можемо не здати бюлетні». 
За словами Лілії Андріївни частину людей впустили на третій поверх приміщення районної державної адміністрації. Але, до прикладу, в туалет РДА членів ДВК не впускають. Голова окружкому каже, що то проблеми самих людей.
«Люди у відчаї... не знають що робити. Крики! Дунаєвецькі представники ОВК пропускають представників своїх ДВК без черги. Люди з інших районів у відчаї – зізнається Лілія Абхаірова.
Жінка каже, що окремі члени ДВК хотіли покинути мішки з бюлетенями, але усвідомлюючи кримінальну відповідальність змушені терпіти.
«У окружній виборчій комісії нам сказали: вас ніхто не змішував! – скаржиться пані Лілія. – Насправді дуже багатьом членам дільничних комісій натякнули: якщо хочете залишитися на роботі – будете членом комісії!»
Чому така колотнеча і затягування із прийомом протоколів у окружвиборчкомі не пояснюють. Кажуть – робимо все згідно з законом.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую