ye-logo.v1.2

Президент вітає переможців (ВІДЕО)

Політика 2611

А тим часом голоси все ще рахують.

В округах №187, №189 та №191 досі не опрацьовано частину протоколів. Інші чотири мажоритарники – Сергій Лабазюк, Володимир Мельниченко, Сергій Буряк та Олександр Герега.
Найменше – 0,7% - залишилося обробити членам комісії округу №191. Тут перемагає самовисуванець екс-голова ДПА Віктор Бондар.
1,21% протоколів ніяк не можуть порахувати у Хмельницькому, де з відривом у 12% від президента корпорації «Оболонь» Олександра Слободяна лідирує нардеп-бютівець Олег Лукашук.
Найбільше – 7,17% протоколів – досі опрацьовують в ОВК №189, де за підсумками паралельного підрахунку вже було відомо, що перемогу отримав свободівець Ігор Сабій, який випередив регіонала Віталія Олуйка на 700 голосів. Однопартійці Сабія звинувачують комісію у навмисному затягуванні підрахунків, та побоюються, що через фальсифікації частково голосування можуть визнати недійсним. Аби захистити голоси виборців, люди чергують під ОВК.

Відзначимо, о 20:20 31 жовтня по ТБ показали звернення Президента України Віктора Януковиxа, в якому гарант вітає переможців і сподівається на їхню відданість спільній справі працювати на благо країни.

Інформує "Всім" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую