ye-logo.v1.2

«Наша пара» - краща!

Спорт 1359

 «Нашими» у  Городку називають Катерину Трішину та Олександра Нікітіна, котрі в телешоу «Танцюю для тебе» змагаються за здійснення мрії юної городоччанки Вікторії Літвінчук

«Мені  дуже  шкода  дітей,  які  не  мають  батьків»,  -

Зізналася Віка ще під час кастингу. Режисери запам’ятали це, і один з сюжетів про дівчинку зняли якраз у будинку-інтернаті під Києвом. Те, що показали на екрані, неповно засвідчило  ті відчуття, які пережила Віка. «Коли на тебе направлена камера, неможливо вільно себе почувати», - зізналася дівчинка. «Коли ж ми їхали додому, Віка дала волю і сльозам, і словам, розповідає мама дівчинки Антоніна. -  Вона встигла потоваришувати з деякими вихованцями інтернату. І досі підтримує з ними зв’язок».

«Взагалі ж ми ніколи не знали, де і як зніматимуть сюжет, - каже мама дівчинки Антоніна. – Завжди дітям намагаються цим зробити сюрприз». Та й дитячі мрії почали збуватися вже з перших телепередач. Принаймні, мрія Віки про спільну пісню з Ані Лорак збулася в одній з перших програм. А минулої суботи глядачі бачили, як Віка записувалася на студії Наталі Могилевської. До речі, дівчинка наперед  навіть не здогадувалася, куди її везуть. Вона вперше була на студії звукозапису такого гатунку. І трохи розгубилася. Та й усіх слів обраної пісні не знала, довелося вчити їх на ходу.

Дуелі  сприймаються  дуже  боляче

«Головне у цьому телепроекті – доброзичливість, - каже Антоніна Літвічук. – Колектив, котрий бере участь у проекті, підібрався дуже добрий та людяний. Тут немає конкуренції, заздрості. Ми ніколи не бажаємо парі конкурентів нижчих оцінок. Ми вболіваємо за кожного. І обов’язково надсилаємо СМС-ки за обидві пари, які вийшли на дуель. Усі діти дружать між собою. Завдяки проекту у Віки з’явилося багато друзів. Вони постійно телефонують одне одному, спілкуються в Інтернеті». Віка, звісно, дуже хоче, щоб її пара перемогла. Однак, зізнається, що не дуже засмутиться, якщо переможе хтось інший. «Ви бачите, які житлові умови у Льови, за мрію якого змагаються Руслан Гончаров та Тетяна Токар. І я від душі порадію за нього, якщо він стане переможцем».  Дружить Віка і з Давидом, за якого танцює ще одна «фінальна» пара. «Він дуже веселий і світлий хлопчик, - каже дівчинка. – І я навіть собі не уявляю, що можна бажати йому поразки».

Однак, за версією журі конкурсу, саме Олександр Нікітін та Катерина Трішина вийшли на перше місце. Оцінки журі перевели у бали. Пара, яка отримала найнижчі оцінки журі, має 1 бал, ті, хто отримав другий результат – 2, пара, котра, на думку журі, стала переможцем, - 3 бали. Однак, остаточне слово – за глядачами. До балів, які пари отримали завдяки оцінкам журі, додадуться бали, які дадуть парам глядачі. Пара з найкращим результатом отримає 3 бали, з другим результатом – 2, з третім – 1 бал. Якщо сума балів буде однаковою, то вирішальну роль відіграватиме  саме глядацьке голосування.

Саме від нашого з вами голосування залежить здійснення мрії талановитої юної співачки. Підтримати танцювальну пару можна за номером телефону 0-900-118-111 або надіславши СМС-повідомлення на номер 1110 з цифрою 1. Голосування триватиме до вечора 21 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую