ye-logo.v1.2

Ганна Урода знову виграла чемпіонат України

Спорт 2869

На чемпіонаті України з вільної боротьби серед юніорів 1993 – 1995 років народження хмельничани виграли три медалі, дві з яких золоті

У чергове свій високий клас підтвердила Ганна Урод. Хмельничанка у вазі до 63 кілограмів без особливих проблем розібралася із львів’янкою Мартою Денекою (4:0) та житомирянкою Вікторією Сидлецькою (2:0). У цих двобоях подолянка стабільно усі свої бали заробляла у першому раунді. У фіналі нашій борчині нічого протиставити не змогла й інша представниця Львова Тетяна Лавренчук – 3:0 і «золото» йде до Ганни Уроди.

Другим «золотим» у складі збірної Хмельницької області став Андрій Власов. Серед важковаговиків (вагова категорія до 120 кілограмів) перевага Андрія була беззаперечною. Спочатку він переміг кримчанина Івана Одінцова (12:0), а потім донеччанина Романа Стрюкова (8:0). У вирішальному ж поєдинку Власов здолав харків’янина Данила Картавого лише за технічними балами – 5:0, хоча за підсумками трьох раундів була зафіксована нічия 5:5.

Також на призовий п’єдестал піднявся і Антон Краснюк (вага до 96 кілограмів), який, хоч і поступився у півфіналі, проте у поєдинках за бронзу був найсильнішим.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую