ye-logo.v1.2

Поразка, як привід для роздумів

Спорт 1376

«Динамо» у Хмельницькому поступилося «Єдності» з Плисок

22 серпня тренер хмельницького клубу Олександр Порицький та капітан команди Віталій Балицький святкували свої дні народження. Але свято було дещо зіпсоване. Адже в цей день «Динамо» в рідних стінах приймало команду з Чернігівської області – «Єдність». І саме гості з Плисок завдали першої поразки в сезоні команді Віктора Муравського з рахунком 1:0.
А чи могли хмельничани того вечора перемогти? За такої гри, яку продемонструвало «Динамо», ні! Це був найгірший матч динамівців у новому чемпіонаті. Чого лише варта статистика поєдинку – чотири удари у площину воріт «Єдності», тоді як гості сім разів турбували голкіпера господарів Василя Козіброду. Та ще й як! На 25 хвилині Богданов з п’яти метрів у падінні головою просто розстрілював ворота «Динамо». Але хмельничан врятував Козіброда. А наприкінці першої половини гри Василь парирував небезпечний удар Яворського. А що ж «Динамо»? Запам’ятався лише потужний «постріл» Олександра Грищука з 20 метрів, який голкіпер гостей перевів на кутовий.
А ось у другому таймі господарі поля зіграли ще гірше. І на 60 хвилині поєдинку витягали м’яча із сітки власних воріт. Ятленко, який опинився один в чотирьох метрах від Козіброди, вдало замкнув навіс Леонова. Складалося враження, що ось-ось і хмельничани великими силами підуть уперед. Однак цього фактично не сталося. Щоправда, на 65 хвилині врятувати ситуацію могли Олександр Ткачук із Сергієм Дітковським. Останній, отримавши пас від молодого форварда, опинився один перед голкіпером «Єдності». Але завдати потужного та влучного удару Сергію не вдалося, і страж воріт із Плисок з легкістю приборкав удар Дітковського. На 70 хвилині Козіброді знову довелося рятувати «Динамо». Цього разу від потужного удару Леонова. І хоча до завершення матчу ще було багато часу, але хмельничани не змогли ні змінити рахунок на табло, ні показати видовищний футбол.
«Це був провальний матч, – після поєдинку заявив головний тренер «Динамо» Віктор Муравський. – Хлопці нічого не виконали з того, на що ми наголошували. Вважаю, що «Єдність» заслужила цю перемогу. Наша команда в цьому матчі зіграла дуже погано».
Що ж, після четвертого туру «Динамо» з п’ятьма очками перемістилося в турнірній таблиці з четвертої позиції на сьому. 29 серпня на хмельничан очікує матч проти аутсайдера ліги рівненського «Вереса». Наступний же домашній поєдинок «Динамо» зіграє п’ятого вересня проти ФК «Львова-2».



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую