ye-logo.v1.2

Вольова перемога в Рівному

Спорт 1309

Сергій Дітковський, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером «Вереса», приніс «Динамо» другу перемогу в чемпіонаті.

Навряд чи хтось із вболівальників хмельницького «Динамо» розраховував на те, що їх команда у виїзному поєдинку проти «Вереса», який відбувся 29 серпня, здобуде перемогу за чотири хвилини до завершення матчу. Мабуть, більшість хотіла, щоб хмельничани легкою ціною привезли три очка, адже «Верес» – відвертий аутсайдер другої ліги. Команда з Рівного у трьох попередніх матчах не набрала жодного очка. Та й пропустила аж 10 голів (не враховуючи три за технічну поразку від ЦСКА). І все-таки, найголовніше, що «Динамо» перемогло.
Перед виїздом до Рівного у складі хмельничан відбулися деякі зміни. Тренерський штаб вирішив відмовитися від послуг трьох футболістів – Рубцова, Олеся та Антонова. Натомість стільки ж гравців дозаявили. Футболістами «Динамо» стали двоє місцевих вихованців – голкіпер Микола Стаднік та захисник Вадим Папірович, а також екс-півзахисник першолігового «Фенікса-Іллічівця» та молдавського «Ністру» Владислав Савченко. І саме останній вирушив із командою на гру проти «Вереса», в якій вийшов на заміну на 54 хвилині та відзначився результативним пасом.
Отож у першому таймі перевага була на боці гостей. Але жоден із моментів динамівці не реалізували. А ось другий тайм розпочався з неприємностей. На 56 хвилині поєдинку головний арбітр матчу призначив сумнівний пенальті у ворота Василя Козіброди, який реалізував Володимир Гайдук. Такий перебіг подій не влаштовував хмельничан, які одразу ж кинулися відіграватися. І на 61 хвилині матчу триходівка Маліцький-Безвещук-Колесников завершилася тим, що останній вийшов віч-на-віч із голкіпером «Вереса» та зрівняв рахунок. Однак і нічия – це не той результат, який міг би задовольнити «Динамо». Натомість для рівнян він означав перше очко в чемпіонаті, а тому ті «сіли» всією командою у захист. Але втримати нічию «Вересу» не судилося. Владислав Савченко довгим пасом з глибини поля «знайшов» Сергія Дітковського, який увірвався у штрафний майданчик господарів та влучним ударом вивів свою команду вперед. І фінальний свисток рефері зафіксував перемогу «Динамо» з рахунком 2:1.
Після п’яти турів хмельничани залишилися в турнірній таблиці на сьомій сходинці, маючи в активі вісім очок. Стільки ж балів мають і МФК «Миколаїв» з «Бастіоном», які випереджають подолян завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів. На першому ж місці продовжує знаходитися чернівецька «Буковина», в якої 13 очок. А вже 5 вересня «Динамо» в Хмельницькому гратиме з ФК «Львів-2», який у чотирьох іграх набрав лише 2 очка. Початок матчу о 17.00.




Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую