ye-logo.v1.2

Команда депутата виборола Кубок мера

Спорт 1243

Літала не лише шайба, а й хокеїсти разом із воротами.

У Хмельницькому пройшов перший Кубок міського голови з хокею, якому не завадила тепла погода (було +16…+18 градусів за Цельсієм). На відкритому льодовому майданчику, який знаходиться у парку імені Франка, 26-27 вересня змагалися чотири команди з Хмельницького, Одеси, Вінниці та Тернополя. Ще до початку змагань вболівальники «ставили» на перемогу в турнірі команди «Проскурів», яка захищала честь нашого обласного центру. А ось про хмельницько-одеську «Насолоду-Долему», яку очолював депутат Хмельницької міської ради Валентин Гакало, заговорили як про фаворита лише після першої гри.
Саме у першому матчі «Насолода-Долема» змагалася за путівку до фіналу проти вінницького «Арсеналу». Запекла боротьба на льодовому майданчику тривала півтори години і завершилася перемогою хмельницько-одеської команди з рахунком 11:8.
В іншій півфінальній парі хмельницька команда «Проскурів», в складі якої грають колишні професійні футболісти Ігор Кондак та Анатолій Лановий, протистояла тернопільським «Галицьким ведмедям». «Ведмеді», хоч і забили гол, але ж пропустили шість. А тому задовольнилися правом грати за третє місце проти «Арсеналу». Однак у матчі за «бронзу» тернополяни поступилися вінничанам з рахунком 11:5. Попереду ж був фінал між двома хмельницькими клубами. Глядачі, які були присутніми на матчі, розділилися на два табори. Одні підтримували «Насолоду», інші – «Проскурів». Але кубок один, і його володарем мала стати найсильніша команда. А найсильнішою була «Насолода-Долема», яка закинула 10 шайб у ворота «Проскурова», а пропустила – чотири.
Що ж, на урочистому врученні призів міський голова Хмельницького Сергій Мельник висловив сподівання, що подібний Кубок Хмельницького стане традиційним хокейним святом, яке проходитиме щороку на День міста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую