ye-logo.v1.2

Перше коло – за «Поділлям»

Спорт 1377

У чемпіонаті Хмельниччини з футболу в вищій групі завершилася перша частина змагань

Останній тур першого кола, матчі якого відбулися 31 липня, видався доволі цікавим та результативним. Насамперед, цікавим було те, хто ж піде на невелику перерву (три тижні) у статусі лідера. Шансів на «чемпіонство» у першій частині чемпіонату більше було в хмельницького «Поділля», яке очолювало турнірну таблицю до цих поєдинків. І хмельничани виконали завдання мінімум – не програли у Шепетівці «Темпу». Щоправда, й перемогти не змогли, розійшовшись із нічийним рахунком 1:1. Заробивши одне виїзне очко, «Поділля», фактично, поділило першу сходинку із нетішинським «Енергетиком», який 31 липня у Дунаївцях переміг «Верест-Інапік» із рахунком 3:1. Отже, «Енергетик» набрав 22 очки. Саме стільки залікових балів і у хмельничан, але вони посідають першу сходинку в турнірній таблиці завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів.
Двовладдя утворилося і в боротьбі за «бронзу» першого кола. Волочиський «Збруч» у Полонному зіграв із рахунком 3:3 і підпустив до себе ізяславську «Горинь-Бартнік», яка вдома здолала красилівчан із рахунком 3:2. Отже, в обох команд по 18 очок, але «Збруч» йде на третій сходинці завдяки показникам забитих та пропущених голів. Щоправда, вже до старту другого кола (24 серпня), волочиська команда може втратити це місце. Справа в тому, що в матчі 6 туру, який відбувся в Волочиську 17 липня, «Збруч» переміг хмельницьке «Поділля» із рахунком 2:1. І тепер переможцю можуть зарахувати технічну поразку! А все через те, що хмельничани стверджують, що за «Збруч» грав незаявлений футболіст. Якщо «Поділля» це доведе дисциплінарній комісії федерації футболу в Хмельницькій області, то з волочиської команди знімуть три очки, і тоді вона опиниться на четвертій сходинці, а «Горинь-Бартнік» – на третій.
Отже, чемпіонат області взяв паузу, адже перше коло вже позаду. На черзі – другий етап змагань. 24 серпня у 10 турі центральним матчем стане поєдинок в Ізяславі, де «Горинь-Бартнік» прийматиме «Збруч». Лідер першості – «Поділля» гратиме у Полонному, а «Енергетик» у Нетішині прийматиме «Енергетик-Ікву» зі Старої Синяви.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую