ye-logo.v1.2

Встановлено новий рекорд області в стрибках у довжину

Спорт 2183
Марина Бех встановила новий рекорд області стрибків у довжину в приміщенні
Марина Бех встановила новий рекорд області стрибків у довжину в приміщенні. Фото: noc-ukr.org

Хмельничанка Марина Бех перевершила своє досягнення на 12 сантиметрів.

У столиці відбувся Кубок України з легкої атлетики в приміщенні. Участь у ньому взяли лише дві спортсменки з Хмельниччини, одна з яких не тільки виграла змагання, а й встановила новий рекорд області.


У секторі стрибків у довжину впевнену перемогу здобула хмельничанка Марина Бех, яка в першій же спробі продемонструвала результат 6 метрів 63 сантиметри (срібна призерка Кубку Ольга Солодуха з Донеччини фінішувала з результатом 6,12 метри). Це більше на 12 сантиметрів від попереднього рекорду області, який також належав Марині Бех. Відзначимо, на свіжому повітрі 21-річна спортсменка має ще кращий результат – 6,93 метри.

Ще одна спортсменка – Анастасія Колотій, яка змагалася в секторі потрійного стрибка, «зійшла» зі змагань. « На жаль, вона отримала травму і для неї зимовий сезон завершився, - каже тренер хмельничанок Вадим Крушинський. – Ну, а Марина вже цього вік-енду змагатиметься на чемпіонаті України в Сумах. Вона, хоч і виконала норматив для участі в чемпіонаті Європи, який на початку березня пройде в Сербії, але потрібно і в Сумах вигравати».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую