ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Локомотив»: емоційна битва, але результат знову той самий (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Спорт 2683
Харківський Локомотив впритул наблизився в турнірній таблиці до львівського ВК Барком-Кажани
Харківський Локомотив впритул наблизився в турнірній таблиці до львівського ВК Барком-Кажани. Фото: автора

У Хмельницькому відбулися перші матчі другого туру фінального етапу чемпіонату України серед команд Суперліги.

Це якесь дежавю, якщо глянути на результати першого туру, який тиждень тому пройшов у Вінниці. Тоді ВК «Вінниця» зміг взяти одне очко в протистоянні з львівським «Баркомом-Кажанами», поступившись з рахунком 2:3. А «Новатор» тоді програв харківському «Локомотиву» 0:3. І ось… «фінал чотирьох» приїхав до Хмельницького.

Волейболісти «Вінниці» знову дали справжній бій львів’янам і знову, хоч і програли, здобули один бал. Адже «Барком-Кажани» виграли з рахунком 3:2.

Після 98 хвилин баталій першого поєдинку, на майданчик ФОК «Новатор» вийшли господарі та харківський «Локомотив». На відміну від матчу, що відбувся тиждень тому, у цій грі все, окрім підсумкового результату, було по-іншому.

"Новатору" ні в регулярній першості, ні в "фіналі чотирьох" ще не вдавалося виграти в харківського "Локомотива.

Хмельничани грали проти "Локомотива" у червоній формі.

Початок першої партії був за гравцями «Локо». Та зробити відчутний очковий запас «залізничникам» не вдалося – хмельничани відпускали максимум на два-три бали, а потім наздоганяли. І навіть могли повести в рахунку 21:20. Але ні розвинути успіх, ні втримати мінімальну перевагу не змогли. «Локомотив» виграв партію 25:22 та повів в рахунку у матчі.

Емоційно було як на майданчику, так і на трибунах.

А ось у другому сеті «Новатору», який мав шалену підтримку власних трибун, вдався початок. Команді Романа Ковальчука вдалося піти на першу технічну перерву за рахунку 8:5. Та цей міні відпочинок пішов на користь гостям і вони одразу відіграли три очки. Утім, хмельничани знову здійснили ривок – мали перевагу в п’ять балів. Але рахунок 15:10, згодом перетворився на 16:16. А потім «Локо» і взагалі повів 19:18. Напружена кінцівка завершилася все таки на користь діючих чемпіонів України – 25:23.

Гравці "Новатора" часто дуже сильно раділи виграному м’ячу.

Олег Плотницький з "Локомотива" пробивав навіть потрійний блок "Новатора"

Третя партія також видалася доволі цікавою. Затяжні розіграші, емоції та суперечки з арбітрами – чого тільки не було в цьому сеті. Але він став завершальним у цьому матчі, адже гості знову виявилися сильнішими, вигравши 25:21. Отож, «Локомотив», як і тиждень тому, обіграв «Новатор» з рахунком 3:0.

Удари Олексія Деніна іноді летіли в аут.

"Новатор" дав бій "Локомотиву, але здобути залікові очки не зміг.

Отож, у «фіналі чотирьох» «Барком-Кажани» мають вже 13 очок, «Локомотив» - 11, «Новатор» - 4, «Вінниця» - 2. Вже 18 березня у Хмельницькому пройдуть чергові матчі. О 16.00 зійдуться «Барком-Кажани» - «Локомотив», а о 18.00 – «Новатор» та «Вінниця». Нагадаємо, тиждень тому хмельничани виграли в вінничан 3:0, а львів’яни обіграли харків’ян 3:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую