ye-logo.v1.2

Одне очко до «срібла»

Спорт 1696
15 серпня на стадіоні «Поділля» стане відомо, чи зможуть хмельничани обійти кишинівський «ТУМ» у боротьбі за срібні нагороди чемпіонату.. Фото: автора

Саме стільки розділяє діючого чемпіона України з регбі-7 хмельницьку «Оболонь-Університет» до другого місця у нинішньому чемпіонаті.

І це, безумовно, невеличкий успіх. Адже до третього етапу змагань, який відбувся 8 серпня в Львові, подільські регбісти знаходилися за межою призової трійки – на п’ятому місці. А тому на ігри третього туру команда Миколи Лещенка вирушила із бойовим настроєм. Потрібно було, як мінімум, потрапити до фіналу змагань у Львові. І з цим «Оболонь-Університет» впоралася. Перемігши у групі «Динамо-Центр» з Тирасполя та «ОДЮСШ- Політехник» з Одеси, наші регбісти вийшли до півфіналу, де на них очікував тираспольський «Олімп-Електромаш», який підсилився російськими легіонерами. Але молдованам і це не допомогло – регбійний клуб «Оболонь-Університет» святкував перемогу з рахунком 12:0. Ну, а в фіналі було повторення вирішальної битви другого етапу, коли на полі зійшлися хмельничани та лідери змагань з «Одеси- Sevens». «Я принципово не поставив на цей матч лідерів команди, – зазначив в розмові з кореспондентом «Є Поділля» головний тренер «Оболоні-Університет» Микола Лещенко. – По-перше, в хлопців були мікротравми, а по-друге, у нас завдання – виграти наступний етап у Хмельницькому. Ну, і хотілося перевірити нашу молодь. Скажу так – я задоволений грою». Однак, не результатом. Адже хмельничани поступилися із рахунком 19:7. Щоправда, друге місце на третьому етапі змагань дозволило нашим регбістам піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці. Тепер до другого місця відстань у одне очко. Що ж, золоті нагороди першості вже у «кишені»  «Одеси-Sevens». А ось «срібло» може дістатися хмельничанам, кишинівському «ТУМу» чи львівському «Соколу». Хто ж буде срібним призером, стане відомо 15 серпня в Хмельниць- кому. Саме в цей день із 10.00 на стадіоні «Поділля» пройдуть останні матчі цьогорічного чемпі- онату України з регбі-7.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую