ye-logo.v1.2

Хмельницький «Новатор» поповнився двома новими волейболістами

Спорт 2267
У минулому чемпіонаті Новатору не вдалося переграти Барком-Кажани. Нове протистояння цих цих клубів у Хмельницькому пройде 2-3 грудня
У минулому чемпіонаті Новатору не вдалося переграти Барком-Кажани. Нове протистояння цих цих клубів у Хмельницькому пройде 2-3 грудня. Фото: з архіву

Обидва зможуть дебютувати за хмельничан вже цього вік-енду.

 2-3 грудня волейбольний клуб «Новатор» зіграє матчі 5 туру чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги. У гості до хмельничан завітає віце-чемпіон країни львівський «Барком-Кажани».

Напередодні цих матчів у клубі сталися певні кадрові ротації. «Маємо двох новачків, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Підсилилися колишніх гравцем «Барком-Кажани» Андрієм Шиманським, який останнім часом виступав за румунський клуб. Також за «Новатор» гратиме досвідчений ліберо, майстер спорту міжнародного класу, екс-гравець харківського «Локомотиву» Сергій Кисіль. Вже в матчах 2-3 грудня обидва дебютують у складі нашої команди».
Обидва поєдинки пройдуть у ФОК «Новатор», що на Тернопільській, 13/4. Початок матчів об 11.00.

Нагадаємо, після 4 турів хмельничани посідають у Суперлізі третє місце, а львів’яни – друге. А тому й не дивно, що ці протистояння стануть центральними в 5 турі найвищого дивізіону України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую