FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
21 Травня, 2024

Баскетбол. Хмельницького арбітра ледь не побили під час матчу (ВІДЕО)

Роман Шуляк ситуацію не коментує, оскільки арбітрам заборонено давати коментарі. Фото: youtube.com

Інцидент стався в Калуші Івано-Франківської області.

Матч чемпіонату України з баскетболу в першій лізі, в якій виступає кам’янець-подільський «ДіДіБао», завершився скандалом. У Калуші, де місцевий клуб приймав команду з Ужгорода, поєдинок завершився достроково, а на майданчику виникла сутичка.

У третій чверті двоє гравців ужгородської команди не погодилися з рішенням хмельницького арбітра Романа Шуляка, який зафіксував фол у захисті команди з Ужгорода. Баскетболісти почали атакувати хмельничанина, і на майданчику виникла сутичка. Унаслідок якої один із гравців команди-гостей схопив Романа Шуляка, але згодом їх розборонили інші учасники поєдинку.

До речі, матч так і не дограли до завершення, оскільки закарпатці залишилися удвох на майданчику. Як повідомляє сайт «Вікна», до кінця зустрічі у фойє ДЮСШ «Сокіл», де відбувалася гра, уболівальники зауважили наряд патрульної поліції, який у повному спорядженні взявся забезпечити громадський порядок. Адже на ігровому майданчику, окрім образ, звучали і відверті погрози на адресу суддівської бригади.

Щодо ж спортивних результатів, то в третій групі, де грають кам’янчани, вже визначилися команди, які гратимуть у плей-оф. Це, звісно, «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського, чернівецький «Старлайф», «Тернопіль-ТНЕУ» та «Калуш-ПНУ».