ye-logo.v1.2

Олімпіада 2024: Романчук та Комащук провели перші змагання

Спорт 232
Михайло Романчук не вийшов до фіналу на 800 метрівці. Попереду - замгання на дистанції 1500 метрів
Михайло Романчук не вийшов до фіналу на 800 метрівці. Попереду - замгання на дистанції 1500 метрів. Фото: скрін з трансляції Суспільне Спорт

Попереду на спортсменів очікують ще одні старти.

Сьогодні, 29 липня, на Олімпійських іграх у Парижі відбулися змагання з плавання та фехтування на шаблях, до яких була прикута увага любителів спорту з Хмельниччини. Адже участь у них взяли хмельничанин Михайло Романчук та Аліна Комащук із Нетішина.

В особистих змаганнях із фехтування на шаблях Аліна Комащук розпочала змагання зі стадії 1/16 фіналу, де її суперницею була Джон Гайон із Південної Кореї. На жаль, Аліна, яка нині представляє Одеську область, програла суперниці 15:8 та завершилася виступи в одиночних змаганнях. Але на Комащук попереду очікують ще командні виступи, які заплановані на 3 серпня.

У плаванні вільним стилем на 800 метрів нині вирішували, хто змагатиметься у фіналі, який відбудеться 30 липня. Михайло Романчук, бронзовий призер Олімпіади в Токіо та олімпійський рекордсмен на цій дистанції у своєму запливі показав лише 8 результат, а в загальному заліку серед усіх учасників – 17-ий. А відтак до фіналу на 800 метрівці представник Хмельницького не потрапив. Тепер Михайло Романчук готуватиметься до наступних змагань – плаванні на 1500 метрів вільним стилем, кваліфікаційні запливи яких пройдуть 3 серпня.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Парижі, окрім Михайла Романчука та Аліни Комащук, ще змагатимуться Людмила Оляновська з Ярмолинеччини, Марина Бех-Романчук та Павло Алтухов із Хмельницького, а також Вікторія Ткачук із Нетішина.

Читайте також: Футбол. «Епіцентр» в драматичному матчі поступився «Минаю» (ФОТО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую