ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти розпочали сезон у Суперлізі з регбі-7

Спорт 2370
Як і минулого року основног оборотьба за золоті медалі в регбі-7 точиться між хмельничанами та харківським Олімпом
Як і минулого року основног оборотьба за золоті медалі в регбі-7 точиться між хмельничанами та харківським Олімпом. Фото: з архіву

Матчі першого туру пройшли в Одесі.

У новому чемпіонаті України з регбі-7 беруть участь одразу два клуби з Хмельницького – срібний призер минулого року «Еволюшн Севенс» та дебютант «Поділля». І в першому турі команди посіли другі місця. Одна згори, інша знизу.

«Поділля» вже в першій грі поступилася бронзовим призерам збірній Київської області. «Для наших гравців це був дебют, більшість із них раніше не грали в регбі-7 на такому рівні, - каже президент федерації регбі в Хмельницькій області Олег Плахотнюк. – Потім поступилися київському «Анатресу» та виграли в харківського «ТЕХ-А-Су», посівши передостаннє 11 місце. Але парадокс у тому, що, до прикладу, столичний «Ребелс» програв усі матчі, а фінішував десятим».

Якщо перед «Поділлям» не стоїть завдання виграти медалі першості, то ось перед «Еволюшн Севенс»… Срібний призер минулорічного чемпіонату впевнено дійшов до фінал, де зустрівся з чемпіоном країни харківським «Олімпом». «Нам просто не пощастило, - продовжує Олег Іванович. – Ми вели в рахунку 5:0 і були близькими до перемоги. Але за півтори хвилини до завершення матчу був призначений незрозумілий нам штрафний. Команда відбилася, але пропустила таку, внаслідок якої «Олімп» заніс спробу, а потім виконав і реалізацію. У підсумку 5:7. Хлопці дуже хотіли виграти і, мабуть, трохи «перегоріли».

Наступний тур відбудеться 2 червня в Львові. Хмельницькому «Еволюшн Севенс», щоб поборотися за «золото», необхідно вигравати наступний тур, а потім… все вирішуватиметься в Харкові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую