FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

«Гайдамаки» обійшли «Проскурів»

Хокеїстів «Проскурова» (у темній формі) від першого місця віддаляє лише один заліковий бал.. Фото: Олександра НІКІТІНА

А все через те, що хмельницькі хокеїсти цього вік-енду не брали участі в першості Регіональної хокейної ліги України.

Поки «Проскурів» відпочивав, гравці вінницького клубу «Гайдамаки» у Чернівцях протистояли «Чернівецьким пінгвінами». У підсумку вінничани перемогли з рахунком 6:2 та на одне очко випередили «Проскурів» у турнірній таблиці. Крім цього, «Гайдамаки» познущалися в Тернополі над «Подолянами», яких розтрощили з рахунком 11:1.

Решта ж подільських хокейних клубів провела свої матчі, які бажаного успіху не принесли. Спочатку «Нетішин» у протистоянні із третьою командою ліги вінницьким «Арсеналом» зазнав поразки із рахунком 3:8, а потім «баранку» в графу «перемоги» записали й хокеїсти «Поділля». Хмельничани в рідних стінах не змогли здолати «Галицьких ведмедів» із Тернополя , поступившись із рахунком 3:5.

Після чергового туру «Поділля» та «Нетішин» продовжують посідати передостанню та останню сходинки в турнірній таблиці відповідно. В свою чергу друга команда ліги «Проскурів», яка відстає від «Гайдамак» на одне очко, випереджає найближчого переслідувача вінницький «Арсенал» на 5 пунктів. Щоправда, у вінничан ще дві гри в запасі.