ye-logo.v1.2

У Хмельницькому прощалися з тренером ФК «Поділля» Віталієм Балицьким

Спорт 12461
Віталія Балицького провезли навколо футбольного поля центрального стадіону у супроводі гравців і тренерів ФК «Поділля»
Віталія Балицького провезли навколо футбольного поля центрального стадіону у супроводі гравців і тренерів ФК «Поділля». Фото: автора

В останню путь його провели зі стадіону "Поділля".

Сьогодні, 25 липня, на стадіоні «Поділля» відбулося прощання з легендарним футболістом, гравцем хмельницького «Поділля» Віталієм Балицьким.

Провести футболіста в останню путь прийшли рідні Віталія, представники міської влади, колеги по футбольному клубу, колишні і нинішні гравці і тренери «Поділля», а також вболівальники.

Кожен на прощанні із Віталієм Вікторовичем міг сказати слова скорботи:

Валерій Крохан, директор хмельницького «Динамо» (2009-2013): «Сьогодні дуже важкий день: Віталій пішов з життя в молодому віці… Він зробив для хмельницького футболу дуже багато. За останні 9 років це вже друга втрата для футболу Хмельницького. Колись в аварії загинув Ігор Шолін. Його також проводжали з цього стадіону, а сьогодні проводжаємо Віталія. Хай земля йому буде пухом. Ми будемо його пам’ятати, любити як чудову людину, як хорошого футболіста.

Володимир Сендель, тренер Віталія Вікторовича у ДЮСШОР «Поділля»: До нас привів Віталія батько. Він починав грати тут на стадіоні. Його першим тренером був Роберт Саркісов. Потім так склалася доля, що цю групу дітей тренував я. Шкода, що такої доброї людини не стало з нами. Дуже шкода. Він залишив у футболі великий слід. А ще він був порядною, чесною і доброю людиною. За ним залишиться лише добра пам’ять. Земля йому пухом.

Усі згадували Віталія Балицького як добру та порядну людину.

Сергій Ремез, начальник управління молоді і спорту Хмельницької міськради: Сьогодні ми втратили гарного спортсмена, тренера, чудову людину, яка віддала багато свого часу, любові вмінь, навичок дітям - юним футболістам міста Хмельницького. Він професійно грав певний час за хмельницьке «Поділля», українські команди, що свідчить про його майстерність. Впевнений, що сьогодні не тільки місто Хмельницький і Хмельниччина втратили велику людину, а й вся Україна. Пам’ять про нього має бути вічною.

Віталій Костишин, головний тренер ФК «Поділля»: Найдобріший тренер, він ніколи не підвищував на дітей голос. Віталій зробив величезний вклад у футбол, у ФК «Поділля». Він залишиться з нами назавжди, залишиться рідним для нас та найкращим другом. Назавжди залишиться «Балом» - доброю і порядною людиною.

На прощання з відомим футболістом і тренером ФК «Поділля» прийшли колишні тренери клубу, футболісти і вболівальники.

Опісля відбулася панахида у одному з храмів Хмельницького.

Поховали Віталія Балицького на кладовищі в Шаровечці. Нагадаємо, життя тренера футбольної академії «Поділля» раптово обірвалося, 23 липня.

Автор Вадим Василишин.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую