ye-logo.v1.2

Велоспорт. Хмельничанки здобули медалі в Чернівцях

Спорт 2618
Наталія Сафронюк та Кристина Ганжук двічі підіймалися на найвищі сходинки п
Наталія Сафронюк та Кристина Ганжук двічі підіймалися на найвищі сходинки п'єдесталу. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницької області

Збірна команда області взяла участь у третьому етапі чемпіонату України з шорт-треку та чемпіонаті у крос-кантрі з точки в точку.

Для боротьби за медалі прибуло 103 учасника з різних областей. На добре знайомій дистанції по горі Цецино чемпіонкою України у гонці крос-кантрі з точки в точку серед жінок стала наша Ірина Слободян. Але це не всі здобутки наших спортсменок.

Як повідомили в обласній федерації велосипедного спорту, серед юніорок срібну медаль завоювала Вікторія Пархомюк. А Наталія Сафронюк та Кристина Ганжук посіли перше та друге місце відповідно у змаганнях серед молодших дівчат.

Відбувся і третій етап чемпіонату України у гонці шорт-трек. Другою серед жінок стала Ірина Слободян, третьою серед дівчат 2002-2003 року народження – Наталія Свистунова. Знову першою та другою фінішували серед дівчат 2004-2005 року народження Наталія Сафронюк та Кристина Ганжук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую