ye-logo.v1.2

Суперкубок України з волейболу. «Новатор» дав бій, але...

Спорт 3193
Дмитро Козловський (крайній праворуч) та Нік Сотнік після матчу за Суперкубок отримали індивідуальні нагороди
Дмитро Козловський (крайній праворуч) та Нік Сотнік після матчу за Суперкубок отримали індивідуальні нагороди. Фото: fvu.in.ua

Почесний трофей виборола львівська команда «Барком-Кажани».

 Ще тиждень тому головний тренер волейбольного клубу «Новатор» Роман Ковальчук казав, що такий шанс, як позмагатися за Суперкубок України, може випасти один раз у житті. А тому налаштовував свою команду на матч із «Барком-Кажанами», як на останній…

Поєдинок за почесний трофей відбувся в Луцьку. І вже в першій партії хмельничани довели, що не збираються бути «хлопчиками для побиття», а мають наміри дати справжній бій лідеру українського волейболу. «Новатор» зміг виграти перший сет з рахунком 25:19. Однак наступні дві партії були за «кажанами» - 25:16, 25:18.

Четверта партія могла стати останньою в протистоянні. Утім, хмельницька команда знову проявила характер. «Новатор» був доволі близьким до перемоги наприкінці партії, але, допустивши ряд помилок, хмельничани дозволили супернику наздогнати їх в рахунку. Почалася гра на «більше-менше». «Барком-Кажани» навіть мали один матч-бол, але не скористалися шансом. У підсумку, хмельничани виграли партію з рахунком 30:28 і перевели поєдинок у п’ятий сет.
У заключній партії хмельничани наробили ряд «дитячих» помилок – схоже, далася взнаки втома як фізична, так і психологічна. І «Барком-Кажани» змогли дотиснути «Новатор», вигравши сет 15:11, а разом із ним і матч – 3:2. Отож, львівська команда – володар Суперкубка України.

Вже 28-29 вересня відбудуться матчі другого туру чемпіонату України з волейболу в Суперлізі. Хмельницький «Новатор» вдома прийматиме… «Барком-Кажани».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую