ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: «Поділля» вийшло в лідери (ФОТО)

Спорт 3493
Поділля у двох матчах турніру забило сім голів та один пропустили, а тому очолює турнірну таблицю змагань
Поділля у двох матчах турніру забило сім голів та один пропустили, а тому очолює турнірну таблицю змагань. Фото: автора

Відбулися матчі четвертого ігрового дня.

Сьогодні, 14 лютого, у «Кубку міського голови Хмельницького» зіграні чергові два поєдинки. Після яких турнірна таблиця змагань зазнала певних змін.

Першими на поле хмельницької ДЮСШ №1 вийшли місцеве «Поділля» та старокостянтинівський «Случ».
Для «Случа» цей матч став другим поспіль на турнірі, коли команді довелося грати проти професійного футбольного клубу. У першому, нагадаємо, старокостянтинівська команда поступилася волочиському «Агробізнесу» з рахунком 0:2. І сьогодні склад «Случа» зазнав певних змін. 

Вже другу гру в складі "Поділля" з'являється екс-гравець тернопільскої "Ниви" та чортківського "Кристалу" Ярослав Шпікула.

Олександр  Музичук (у білій формі) в боротьбі з Вадимом Папіровичем.

«Поділля» ж, яке в першому матчі здолало ФК «Малинськ» з рахунком 4:1, по суті, вийшло і на цей матч тим самим складом. І вже в першому таймі команда Віталія Костишина запебезпечила собі комфортний результат.
Приблизно на 30 хвилині матчу Олександр Музичук влучним ударом зі штарфного відкрив рахунок у матчі. А згодом його подвоїв Андрій Ліповуз. Та на перерву команди пішли за рахунку 3:0. На 45 хвилині у воротах «Случа» відзначився Сергій Швець.

Віталій Каверін в атаці.

Дмитро Грицик (у блакитному) минулої першості області виступав за теофіпольску "Іскру".

Удар головою Сергія Швеця виявився третім і останнім голом у матчі "Поділля" - "Случ".

У другому таймі тренерський штаб хмельничан почав поступово міняти багатьох футболістів. І, хоч перевага на полі залишилася за «Поділлям», але більше голів у цьому матчі не було. Отож, хмельничани виграли 3:0.

Артем Гайдаш вийшов у складі "Поділля" в другому таймі, замінивши Володимира Гладкого.

Свій перший поєдинок на турнірі сьогодні провів інший «Случ» - красилівський. Суперником красилівчан стала «Нива» з Теребовлі, яка вже мала в активі по одній перемозі та поразці.

Команда з Тернопільщини в першому таймі відкрила рахунок у грі, але після перерви «Случ» відігрався – забив Вадим Безвещук. Але нічия 1:1 не протрималася навіть хвилини, бо «Нива» одразу забила. Згодом, ще два. У підсумку «Случ» поступився 1:4.

Наступні поєдинки «Кубку міського голови Хмельницького» заплановані на 16-17 лютого. У суботу о 13.00 зіграють ФК «Малинськ» та вінницька «Нива», а о 16.00 – «Агробізнес» та теребовлянська «Нива». У неділю з малинчанами свій матч проведе молодіжний склад «Поділля» U-19 (о 13.30), а о 16.00 зіграють два «Случи» - старокостянтинівський та красилівський.

Турнірне становище команд після матчів 14 лютого.

1. «Поділля» - 6 очок (2 матчі)
2. «Агробізнес» - 6 (2)
3. «Нива» (Теребовля) – 6 (3)
4. «Нива» (Вінниця) – 3 (2)
5. «Поділля» U-19 – 3 (2)
6. «Случ» (Красилів) – 0 (1)
7. «Случ» (Старокостянтинів) – 0 (2)
8. «Малинськ» - 0 (2)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую