FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Липня, 2024

Футбол. «Агробізнес» не зіграє з ФК «Суми»

"Агробізнес" мав свій перший офіційний матч у 2019 році провести проти ФК "Суми", але гості не приїдуть на гру. Фото: автора

Матч мав відбутися сьогодні, 23 березня.

23 березня у Волочиську мав відбутися футбольний поєдинок чемпіонату України в першій лізі, в якому місцевий «Агробізнес» повинен був зіграти з ФК «Суми». Але, як повідомили в прес-службі ФК «Агробізнес», матчу не буде. «У гостей виникли певні проблеми із заявочними документами, які не були вирішені станом на вечір 22 березня, а тому вони не зможуть сьогодні вийти на поєдинок», - заявили в волочиській команді.

«Мені вчора ввечері зателефонували представники ФК «Суми», які повідомили, що в них виникли певні проблеми з якимось документами і команда не приїде до нас, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Дуже прикро, що не зіграємо сьогодні. Ми чекали на цей матч, хотіли потішити своїх вболівальників. Але все одно запрошую усіх на стадіон, представимо новачків, зіграємо двосторонній поєдинок». Отже, сьогодні на стадіоні «Юність» у Волочиську «Агробізнес» все одно вийде на поле, але проведе відкрите тренування для своїх шанувальників.

Ну, а ФК «Суми» за неявку на матч має отримати технічну поразку. Волочиська команда – перемогу.

Свій наступний матч «Агробізнес» проведе 28 березня на виїзді проти лідера першості «Дніпро-1». А ось вдома команда зіграє 6 квітня, коли прийматиме київську «Оболонь-Бровар».