ye-logo.v1.2

Футбол. Перші домашні матчі 2019-го для «Поділля» та «Агробізнеса» (ВІДЕО)

Спорт 3930

Обидва представники Хмельниччини зіграли свої поєдинки – результати різні.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» провели перші домашні ігри весняної частини чемпіонатів України в першій та другій лігах відповідно. І, якщо в Хмельницькому господарі поля святкували вольову перемогу, то в Волочиську матч «Агробізнеса» проти київського ФК «Оболонь-Бровар» можна назвати скандальним. А все через суперечливі рішення арбітра поєдинку, які були на користь столичного клубу.

У гості до «Агробізнеса» завітала команда, яка претендує на підвищення в класі. Утім, волочиському клубу статус аутсайдера протистояння не завадив створити чимало проблем для киян. Більше того, команда Андрія Донця могла розраховувати в цьому поєдинку на залікові очки, якби не…

Рахунок 0:0 тримався до 42 хвилини поєдинку, поки футболісти «Агробізнеса» не порушили правила в власному штрафному майданчику, через що арбітр Іван Салаш з Калуша призначив пенальті, який реалізував Михайло Шишка. Та вже на 45 хвилині Салаш залишив господарів поля в меншості, показавши червону картку Ігорю Курило за фол на Мединському. Порушення правил і справді було, але чи «тягнуло» воно на вилучення, чи все таки Курила мали покарати лише жовтою карткою, оскільки на шляху півзахисника «Оболоні-Бровар» ще був Ігор Бойчук? Питання вже більше для розгляду комітетів арбітрів.

У другому таймі «Агробізнес», хоч і грав у меншості, але був близьким до взяття воріт суперника. І гол таки «визрів». На 59 хвилині матчу Чепурненко з кутового навісив у штрафний майданчик гостей, Груша головою прокинув далі, а там Арсен Слотюк в один дотик перевів м’яч у сітку воріт – 1:1.

Міг «Агробізнес» забити ще. До прикладу, коли через себе пробивав Богдан Семенець, але киян врятувала… голова Віталія Груша, в яку влучив м’яч.

Все йшло до того, що матч завершиться у нічию. Але на 86 хвилині матчу гравець «Оболоні-Бровар» Кузін опинився на газоні в штрафному майданчику «Агробізнеса» і Салаш вдруге у матчі призначив пенальті. І це при тому, що Гагун, який руками підштовхував киянина, робив це ще до штрафному майданчика, а тому мав бути штрафний удар, а не 11-метровий. Утім, арбітр призначив пенальті, який вдруге в грі реалізував Шишка. У підсумку «Агробізнес» поступився 1:2.

А ось хмельницьке «Поділля» свою гру проводило проти ФК «Калуш». Команда з Івано-Франківської області першою відкрили рахунок у грі ще на шостій хвилині. Утім, під завісу першого тайму «Поділля», завдяки влучному удару Олександра Музичука, зрівняло рахунок.

Вже після перерви хмельничани почали діяти агресивніше, що дозволило їм змусити суперника помилятися. Так, на 66 хвилині захисник «Калуша» Синиця отримав жовту картку, а через дві хвилини, зігравши рукою в власному штрафному майданчику – ще одну. У підсумку, «Калуш» залишився в меншості, а «Поділля» заробило ще й пенальті. Музичук хоч і не переграв голкіпера гостей, але був першим на добиванні, і вколотив м’яча в сітку воріт – 2:1. Матч так і завершився з таким рахунком. «Поділля» перемогло.

Наступний тур «Агробізнес» пропускатиме. А ось 18 квітня зіграє проти «Балкан» із селища Зоря Одеської області. Цей матч пройде в Волочиську. А ось «Поділля» 13 квітня зіграє на виїзді проти «Черкащини-Академії», а потім 18 квітня знову в Хмельницькому прийматиме «Калуш».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую