ye-logo.v1.2

Футбол. В обласній Прем'єр-лізі у двох матчах забили 10 голів

Спорт 2769
Красилівський Случ свій наступний матч зіграє у Дунаївцях і це буде центральний поєдинок 3 туру
Красилівський Случ свій наступний матч зіграє у Дунаївцях і це буде центральний поєдинок 3 туру. Фото: з архіву

Фаворити змагань здобули перемоги.

Дунаєвецький «Епіцентр» та красилівський «Случ» здобули чергові перемоги в чемпіонаті Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги. А тому саме ці клуби очолюють турнірну таблицю.

«Епіцентр» вдома приймав «Іскру» з Теофіполя. Матч завершився перемогою господарів поля з рахунком 2:1. Відзначимо, що один із голів забив досвідчений Руслан Івашко, який має досвід виступів у вищій лізі чемпіонату України, а минулого сезону грав у першій лізі за луцьку «Волинь». Для Івашка це став другий матч у складі «Епіцентру», після якого він очолив список бомбардирів обласної Прем’єр-ліги з трьома забитими голами. Утім, стільки ж голів і на рахунку екс-гравця футзального клубу «Сокіл» Дмитра Мартинюка, який нині виступає за красилівський «Случ».

«Случ» також здобув перемогу. Цього разу над ФК «Хмельницький» з рахунком 5:2. І два голи в цьому матчі забив саме Мартинюк.

Отож, «Епіцентр» та красилівський «Случ» очолюють турнірну таблицю з шістьма очками. Третім йде ФК «Хмельницький» із трьома балами. А ось «Іскра», «Фортеця» з Кам’янця-Подільського та старокостянтинівський «Случ» поки що не мають очок. Щоправда, дві останні команди провели лише по одному поєдинку.

Вже завтра, 22 травня, у Старокостянтинові «Случ» прийматиме хмельничан, а вже 25 травня старокостянтинівці зіграють із «Іскрою». Того ж дня у Дунаївцях зіграють лідери першості – «Епіцентр» та команда з Красилова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую