ye-logo.v1.2

Футбол. В аматорській першості України буде команда з Хмельниччини

Спорт 4744
Епіцентр продовжує перемагати в першості області та готується до дебюту в чемпіонаті України серед аматорів
Епіцентр продовжує перемагати в першості області та готується до дебюту в чемпіонаті України серед аматорів. Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicentr/

Про це повідомив голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін.

Дунаєвецький «Епіцентр» підтвердив свій намір брати участь у новому чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Про це заявив голова Хмельницької обласної федерації футболу Ігор Хіблін.

«У новому чемпіонаті Хмельниччина в аматорські першості буде представлена як мінімум однією командою, - каже Ігор Володимирович. – У Дунаївцях серйозно підійшли до цього питання та вже підтвердили свою участь у першості. А ось ФК «Хмельницький», який минулого сезону посів 10 місце, не гратиме в чемпіонаті Україні. Натомість, є бажання виступити й в старокостянтинівського «Случа». Але його участь в аматорській першості має вирішитися наступного тижня».

Коли розпочнеться новий чемпіонат України серед аматорів, поки невідомо. Орієнтовно наприкінці липня – початку серпня.

А поки ж триває чемпіонат області в Прем’єр-лізі. І саме дунаєвецький «Епіцентр» залишається єдиною командою, яка демонструє стовідсотковий результат. У шостому турі «Епцентр» вдома здолав кам’янець-подільську «Фортецю» 4:1, здобувшу шосту поспіль перемогу. Красилівський «Случ», який йде другим у турнірній таблиці Прем’єр-лізі, вдома розписав мирову з командою зі Старокостянтинова – 3:3. А теофіпольська «Іскра», завдяки другій поспіль перемозі, цього разу над ФК «Хмельницький» 4:2, піднялася на четверте місце.

Матчі наступного туру заплановані на сьоме липня. А вже 29-30 червня пройдуть перші поєдинки 1/4 фіналу Кубка області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую