ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Діназ»: два голи та вилучення тренера гостей (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 3214

Хмельницька команда не змогла вдома переграти дебютанта змагань із Київщини.

«Поділля» зіграло свій матч 7 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А» в рідних стінах проти «Діназу» з Вишгорода Київської області. Команди, яка цього сезону є дебютантом у таких змаганнях, а в попередніх п’яти матчах здобула по одній перемозі та нічиї, а також зазнала фіаско у трьох поєдинках.

Звісно, хмельничани вважалися фаворитами цього протистояння. І, можливо, цей статус десь і позначився на грі футболістів «Поділля». У негативному сенсі. Як сказав після матчу наставник хмельничан Віталій Костишин, в нього склалося враження, що сьогодні на полі була інша команда. Словом, він залишився незадоволеним ні грою, ні результатом.

Матч розпочався з атак господарів поля. Утім, на початку грі «Поділля» відзначилося лише не точним ударом Дорошенка. Гості ж відповіли також неточним, але небезпечнішим пострілом Авдаляна. А далі – позиційна боротьба. «Поділля» наче контролювало матч, але до ударів по воротах суперника справа тривалий час не доходила. Коли ж правий захисник Ярослав Шпікула наважився на постріл з метрів двадцяти, то «Діназ» врятував голкіпер Олексій Крупченко.

Матч Поділля-Діназ розпочався з традиційного рукостискання капітанів команда та арбітрів
Арсентій Дорошенко наніс перший удар в матчі Поділля-Діназ - повз ворота
Нападнику Артему Гайдашу доволі часто доводилося боротися з оброонцями Діназу
Ярослав Шпікула потужно пробивав у першому таймі, але Діназ врятував голкіпер

Перші 45 хвилин видалися доволі рівними. Без особливих моментів, які могли б принаймні натякати на взяття воріт. Та голи глядачі все таки побачили. На 37 хвилині Ілля Терещенко зі «Словану» з Братислави, якого «Діназ» дозаявив напередодні матчу в Хмельницькому, пробив з метрів 20-ти під самісеньку «дев’ятку» воріт Андрія Федоренка. Так рахунок став 0:1.

Хмельничани майже одразу відповіли небезпечним стандартом, коли зі штрафного Олександр Музичук навісив м’яч на дальню стійку гостей. Віталій Каверін, якому в день матчу виповнилося 29 років, пробив головою, але не точно. Утім, на 41 хвилині «Поділлю» все одно вдалося зрівняти рахунок у грі. Сергій Зуєвич віддав пас на Музичука, на якого вже набігав голкіпер гостей, а Олександр в один дотик проштовхнув «смугастого» поміж ніг Крупченка, забивши необхідний гол для своєї команди.

Вболівальники Поділля привітали Віталія Каверіна з днем народження окремим банером
Віталій Кавіерін прагнув забити в день свого народження, але не вдалося
Сергій Зуєвич також мав моменти в матчі Поділля-Діназ
Ян Морговський, лівий захисник Поділля, вже традиційно не раз підключався до атак своєї команди

Після перерви «Поділля» додало в швидкості та у відборі м’яча. Щоправда, у багатьох моментах футболісти хмельницької команди програвали на підборі, не догравали епізоди до кінця. А тому й не дивно, що «Діназу» вдавалося втримувати рахунок, який, судячи з усього, команду задовольняв. Утім, в хмельничан було чимало шансів забити гол у ворота суперника. Чого лише вартий епізод на початку другого тайму, коли Каверін «запресингував» суперника та вискочив, по суті, на побачення з голкіпером. І м’яч зміг прокинути вперед. Ось тільки останній та влучний удар не зміг нанести – опинився на газоні. Пенальті? Ні. Свисток арбітра промовчав.

Ближче до завершення гри оформити дубль міг і Музичук. Він потужно пробивав за меж штрафного майданчика, але Крупченко знову врятував свою команду.

Віталій Каверін часто опинявся на вістрі атаки Поділля
Володимир Бондаренко, головний тренер ФК Діназ, отримав червону картку в матчі
Гол Олександра Музичука не приніс перемоги Поділля. Лише нічия, яка не влаштувала хмельничан

Не обійшлося в матчі й без вилучень. Наприкінці поєдинку червону картку перед собою побачив головний тренер «Діназу» Володимир Бондаренко – він плеснув водою у бік четвертого арбітра лави запасних хмельничан. Щоправда, після гри пояснив, що в то були емоції, а з його рук вилетіла пляшка. На відеоогляді матчу «Поділля» - «Діназ», яке розміщене на каналі сайту «Є» в «Youtube» можна побачити, чи справді так воно було, як сказав наставник команди з Вишгорода.

Та після емоційного епізоду з вилученням Бондаренка, хмельничани продовжили шукати «щастя» біля воріт суперника. Не знайшли. Матч так і завершився внічию 1:1.

Свій наступний поєдинок «Поділля «проведе 8 вересня в Чернівцях проти «Буковини». Вдома ж хмельничани зіграють 14 вересня проти житомирського «Полісся».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую