FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
4 Липня, 2024

Футзал. «Сокіл» у Кам’янці-Подільському зіграв з «ХІТом»

У матчі Сокіл - ХІТ було забито п'ять голів. Перемогла команда з Києва 4:1. Фото: з архіву

У матчі хмельничан проти киян сильнішими виявилися гості зі столиці.

У найвищому дивізіоні чемпіонату України з футзалу відбулися матчі другого туру. Хмельницький «Сокіл» свій домашній матч вимушено проводив у Кам’янці-Подільському, де зустрівся з київським «ХІТом». Обидві команди програли свої стартові поєдинки першості, а тому прагнули здобути перемогу. І сильнішими виявилися кияни.

Хмельничани доволі вдало розпочали матч. Адже вже на 18 секунді, після передачі Дмитра Сороки, відзначився Артур Подлюк. Та втримати мінімальну перевагу «Соколу» не вдалося. Трохи більше хвилини знадобилося «ХІТу», аби рахунок став 1:1. Євген Сірий пробив з метрів 10-ти та м’яч пролетів під руками Сергія Шевченка.

Наступні голи забивалися вже в другому таймі. І всі в ворота хмельничан. Спочатку на 21 хвилині киян вперед у рахунку вивів Олександр Колесников. Згодом «Сокіл» міг зрівняти рахунок, але «ХІТ», після удару Артура Подлюка, врятував хтось із гравців київського клубу, якому м’яч, що летів у порожній кут воріт, влучив у голову. На 33 хвилині Олександр Корнійчук забив третій гол у ворота номінальних господарів. А через чотири хвилин «Сокіл» залишився у меншості – червону кратку отримав Богдан Кручек, і гості використали цю чисельну перевагу на 38 хвилині, коли Корнійчук оформив дубль. Отож, 1:4.

Свій наступний матч хмельницький «Сокіл» проведе в Одесі 5 жовтня проти «Епіцентру К Авангарду».