ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбувся чемпіонат Сухопутних військ з боксу

Спорт 2526
Чемпіон змагань Хмельниччанин старший сержант 19 окремої ракетної бригади Костянтин Вовк (праворуч)
Чемпіон змагань Хмельниччанин старший сержант 19 окремої ракетної бригади Костянтин Вовк (праворуч). Фото: «АрміяInform»

Визначено переможців.

У п'ятницю, 4 жовтня, у Хмельницькому фінішував чемпіонат Сухопутних військ Збройних Сил України з боксу в особистій першості та у загальнокомандному заліку. Про це повідомляє «АрміяInform».

«Участь в триденних змаганнях взяли більше сотні військовослужбовців з усієї України, які представляли Оперативні командування, вищі військові навчальні заклади, навчальні центри та частини безпосереднього підпорядкування Сухопутних військ Збройних Сил України. За підсумками змагань буде сформовано збірну Сухопутних військ, яка боротиметься за перемогу у Чемпіонаті Збройних Сил України, що відбудеться в кінці листопада у Львові», - йдеться у повідомленні.

«АрміяInform» пише, що на свято армійського боксу до Хмельницького завітало чимало легендарних спортсменів, тренерів, спортивних функціонерів, меценатів. Серед них заслужений майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу за версією WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко, майстер спорту міжнародного класу, Заслужений тренер України, свого часу головний тренер збірної Збройних Сил України з боксу, Володимир Золотарьов, який виховав таких відомих у світі боксерів як Віталій і Володимир Клички, Валерій та Володимир Сидоренки, Аліна Шатернікова, та інші.

За підсумками змагань, чемпіоном Сухопутних військ з боксу в особистому заліку в своїй ваговій категорії став хмельничанин старший сержант 19 окремої ракетної бригади Костянтин Вовк, який у фіналі здолав свого суперника з Львівщини. Перше місце у загальнокомандному заліку серед військових частин безпосереднього підпорядкування першими стали військовослужбовці Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького. Серед оперативних командувань і навчальних центрів здобула збірна ОК «Схід». Звання чемпіонів серед вищих військових навчальних закладів впевнено взяла команда Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Її боксери мали найбільше представництво у фінальних поєдинках і у п’яти з восьми двобоїв здобули золоті медалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую