FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Футбол. Остап Маркевич більше не очолює «Агробізнес»

Агробізнес під керівництвом Остапа Маркевича навіть очолював першу лігу, але після трьох поспіль поразок Маркевич та Агробізнес розійшлися. Фото: з архіву

Волочиський клуб оголосив про розірвання контракту з сином Мирона Маркевича.

«Агробізнес» з Волочиська, який п’ятого жовтня в матчі 12 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі вдома програв івано-франківскьому «Прикарпаттю» 1:2, розірвав контракт із головним тренером Остапом Маркевичем.

«ФК Агробізнес розірвав контракт із головним тренером команди Остапом Маркевичем за взаємною згодою сторін, - йдеться в повідомленні пресслужби клубу. - ФК «Агробізнес» дякує Остапу Мироновичу Маркевичу за роботу в нашому клубі та бажає успіхів у подальшій тренерській кар’єрі».

Остап Маркевич очолив «Агробізнес» в червні цього року. Команда під керівництвом сина відомого українського тренера Мирона Маркевича провела в першій лізі провела 12 матчів, з яких сім виграла, чотири програла та один звела у нічию. Наразі «Агробізнес» із 22 очками посідає сьоме місце в турнірній таблиці.

Під керівництвом Остапа Мироновича «Агробізнес» грав і в Кубку України, в якому поступився команді УПЛ СК «Дніпро-1» з рахунком 1:3. Враховуючий цей матч, а потім два наступних у чемпіонаті, волочиська команда має нині серію з трьох поразок.

До наступного поєдинку, який відбудуться 12 жовтня на виїзді проти МФК «Миколаїв», команду готують тренери, які входили до штабу Маркевича.