ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Дніпро-1»: коли все вирішила індивідуальна майстерність (ФОТО)

Спорт 2944
Агробізнес не здолав Дніпро-1 у Кубку України, а тому припинив подальшу боротьбу в турнірі
Агробізнес не здолав Дніпро-1 у Кубку України, а тому припинив подальшу боротьбу в турнірі. Фото: автора

Команда з Волочиська припинила боротьбу за Кубок України.

У гості до «Агробізнеса» завітав СК «Дніпро-1», який нині виступає в Прем’єр-лізі. А тому поєдинок у Волочиську викликав певний ажіотаж, оскільки подивитися на матч прийшли не лише місцеві мешканці, а й приїхали хмельничани та тернополяни.

Коли стали відомі стартові склади команд, стало зрозуміло, що «Дніпро-1» приїхав майже оптимальним складом. Натомість «Агробізнес» приберіг своїх лідерів – Черненка, Грушу та Сікорського залишили на лаві запасних, а Курила, Гагуна, Вороб’я та Кухарука взагалі не було в заявці на гру. Вже після матчу головний тренер команди Остап Маркевич сказав, що вирішили переглянути свій резерв, а також дати можливість гравцям, які не часто виходять на поле в першій лізі, проявити себе.

Кубок України. 1/16 фіналу. У Волочиську зустрілися Агробізнес та Дніпро-1
На матч проти Дніпра-1 Агробізнес із капітанською пов'язкою вивів Богдан Семенець
Іспанський легіонер Агробізнеса Педро діяв на лівому фланзі захисту своєї команди
Арсен Слотюк, який цього сезону ще не виходив на поле в складі Агробізнеса, в матчі проти Дніпра-1 з'явився з перших хвилин
Агробізнес - Дніпро-1 - матч, в якому було багато боротьби

І перші 15 хвилин на полі точилася рівна боротьба, навіть з мінімальною перевагою «Агробізнеса». Та флангові атаки «Агробізнеса» не завершувалися ударами, а тому голкіпер дніпрян Кліщук, по суті, був без роботи.

А ось «перший дзвіночок» біля воріт волочиської команди пролунав на 18 хвилині, коли Сергій Булеца, чемпіон світу в складі молодіжної збірної України, пробивав з метрів 18-ти та влучив у стійку. А згодом, через секунд 35, Булеца наніс другий удар по воротам Панченка. Цього разу без шансів для голкіпера «Агробізнеса» і рахунок став 0:1.

На 34 хвилині матчу рахунок став 0:2. Станіслав Куліш виграв позиційну боротьбу в Палюха та точно пробив головою з метрів 11-ти. «Агробізнес» одразу міг відіграти один гол, але Олексій Зінкевич пробив прямо в руки Кліщуку. А під завісу першого тайму Слотюк ледь «не розмочив» рахунок. Та цього разу «Дніпро-1» від голу врятував голкіпер.

В одному з епізодів Богдан Семенець вже лежачи пробивав по воротах Дніпра-1 - не точно
Станіслав Куліш став автором другого голу в ворота Агробізнеса
Початок перемоги Дніпра-1 заклав Сергій Булеца
Богдан Семенець діяв на вістрі атаки Агробізнеса, але моментів для взяття воріт Дніпра-1 у нього не було
Іспанець Монрой вийшов на заміну в другому таймі та атвно діяв у відборі м'яча
Остап Маркевич, головний тренер Агробізнеса

Після перерви дніпряни намагалися більше контролювати м’яч. Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко після матчу розповів, що його команда гра по рахунку. А на 63 хвилині Михайленко випустив на поле ще одного чемпіона світу серед молодіжних збірних Владислава Супрягу. Саме він і почав атаку на 65 хвилині матчу, яка завершилася третім взяттям воріт «Агробізнеса». Цього разу відзначився Коркішко.

Остап Маркевич одразу ж кинув у бій Руслана Черненка, з виходом якого гра «Агробізнеса» загострилася. А на 77 хвилині Зінкевич, який «обікрав» захисника «Дніпра-1», що підслизнувся, отримав шанс на те, щоб забити гол у ворота суперника. Адже Олексій вийшов віч на віч із Кліщуком, але переграти голкіпера дніпрян не зумів. На 85 хвилині «Агробізнес» все таки забив. Артур Думанюк, який також вийшов на заміну, віддас пас на Черненка, який одразу потужно та влучно пробив з майже лінії штрафного майданчика – 1:3.

Руслан Черненко зміг "розпечатати" ворота "Дніпра-1" на 85 хвилині матчу
Владислав Супряга не забив, але став автором гольової атаки
Міг Черненко оформити і дубль, але Дніпро-1 врятував голкіпер

«Дніпро-1» міг збільшити свою перевагу вже на 90 хвилині. Коли Супряга, здавалося, пробивав у порожній кут воріт «Агробізнеса». Та команду з Волочиська від голу врятував захисник Педро, який виніс м’яча з лінії воріт. На 92 хвилині Черненко міг скоротити рахунок до мінімуму, але цього разу Кліщук парирував удар Руслана.

Отож, «Агробізнес» поступився «Дніпру-1» з рахунком 3:1 та припинив свою участь у Кубку України. Попри рахунок, як сказав після матчу Дмитро Михайленко, гра для його команди видалася важкою. «Адже суперник у нас був досить хороший. Мабуть, далася взнаки більш висока індивідуальна майстерність у наших футболістів», - зауважив наставник «Дніпра-1».

Ну, а команда Маркевича тепер сконцентрує свою увагу виключно на чемпіонаті України в першій лізі. 29 вересня «Агробізнес» у Луцьку зіграє проти «Волині», яка, між іншим, також програла в 1/16 фіналу Кубка України, поступившись 1:0 ужгородському «Минаю».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую