ye-logo.v1.2

Екс-наставник «Агробізнеса»: «Чекаємо на приїзд Маркевича»

Спорт 3144
Волочиський Агробізнес почне підготовку до нового чемпіонату України в першій лізі 24 червня
Волочиський Агробізнес почне підготовку до нового чемпіонату України в першій лізі 24 червня. Фото: з архіву

Волочиська команда поки у відпустці, але невдовзі розпочне підготовку до нового чемпіонату.

У футбольному клубі «Агробізнес» днями заявили, що Андрій Донець, з яким команда стала чемпіоном України серед аматорів та в другій лізі, а минулого сезону зберегла прописку в першому дивізіоні, більше не тренуватиме клуб. Утім, Андрій Анатолійович став віце-президентом волочиського «Агробізнесу», а новим головним тренером призначили Остапа Маркевича, сина відомого українського тренера Мирона Маркевича.

«Команда поки що в відпустці, - каже віце-президент ФК «Агробізнес» Андрій Донець. – Ми чекаємо на приїзд Маркевича. Остап Богданович має приступити до роботи 21 червня, а вже 24 червня гравці приступлять до підготовки. Щодо кадрових втрат чи придбань – поки що все без змін. Єдине, що можливо, з командою поки що не готуватимуться брати Когути, Дмитро Юхимович та Артур Думанюк. Вони викликані на збір у студентську збірну України, яка третього липня почне змагатися на Всесвітній Універсіаді 2019 в італійському Неаполі. Утім, чи поїдуть вони на Універсіаду, це вже залежить від того, як вони проявлять себе на зборах збірної».

Новий головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич, якому 41 рік, останні три роки працював тренером в академії іспанського «Вільяреала», де тренував команду футболістів віком до 19 років.

Керівництво волочиської команди поки що не заявляло про якісь завдання перед командою на новий сезон, який, попередньо, стартує 29 липня. Утім, по завершенню минулого чемпіонату було озвучено, що з наступного сезону перед командою ставитимуть завдання кадрового підсилення та боротьбу за високі місця в турнірній таблиці.
Також попередньо відомо, що «Агробізнес» найближчим часом може зіграти контрольні матчі з ФК «Львів», львівськими «Карпатами» та тернопільською «Нивою».

Нагадаємо й про те, що «Агробізнес» у минулому чемпіонаті України в першій лізі посів 13 місце, а в перехідних матчах за збереження прописки в дивізіоні за підсумками двох матчівбув сильнішимза запорізький «Металург». У новому чемпіонаті за команду з Волочиська не виступатимуть Олег Ничипоренко, Назар Шевченко, Євген Чепурненко, Тарас Пліс, Андрій Скакун, Костянтин Одольський та Ярослав Ясніцький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую