ye-logo.v1.2

Чемпіоном України став за... три місяці

Спорт 1443

Унікальним талантом порадував нинішнього літа своїх земляків чотирнадцятирічний Віктор Ткачук із села Новоставці Теофіпольського району.

 Буквально за три місяці із початкуючого спортсмена він виріс дочемпіона України з боксу. Це звання завоював на Всеукраїнських сільських спортивних іграх ДЮСШ "Колос", які проходили у Скадовську.

У свої чотирнадцять років хлопець сягає майже двометрового росту і має неабияку силу. Це й не дивно. Адже походить з роду "богатирів" - батько,  дід та прадід вирізнялися серед селян своєю величною поставою і неабияким зростом.

 Два роки тому я вирішив зайнятися важкою атлетикою в сільському спортивному залі, де створено для цього всі умови. Але протримався лише рік і зрозумів - не моє. Погодьтеся, не легко в такому віці піднімати штангу на висоту більше двох метрів, - говорить Вітя.

Та бажання займатися спортом було понад усе. Відтак потрапив у боксерський зал ДЮСШ, в якому тренувалися  його друзі. Там і знайшов своє справжнє покликання. Нині у новоставецького боксера немає у районі гідного суперника-однолітка.

 Свою подальшу долю хлопець мріє й надалі пов'язати зі спортом. Тим паче, що перші плоди від цього є. Нещодавно повернувся із відпочинку в міжнародному дитячому центрі "Артек", куди потрапив як переможець всеукраїнських змагань.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую