ye-logo.v1.2

Легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла змагання в Німеччині

Спорт 2766
Марина Бех-Романчук не лише виграла турнір у Німеччині, а й встановила свій особистий рекорд у приміщенні
Марина Бех-Романчук не лише виграла турнір у Німеччині, а й встановила свій особистий рекорд у приміщенні. Фото: Jean-Pierre Durand

Хмельничанка стала найкращою в секторі стрибків у довжину.

У німецькому Карлсруе відбулися легкоатлетичні змагання етапу серії World Athletics Indoor Tour. Участь у змаганнях взяла і хмельничанка Марина Бех-Романчук. Для неї це був перший міжнародний старт у новому сезоні. І одразу ж – «золотий».

До третьої спроби в секторі стрибків у довжину Марина посідала останнє місце, оскільки у двох перших спробах її результати були незараховані через заступ на контрольній планці. А лідирувала чемпіонка світу Малайка Мігамбо з Німеччини. Утім, саме в третій спробі Марина змогла виконати вдалий стрибок на 6 метрів 92 сантиметри, який приніс їй перемогу на цьому турнірі. До того ж, він став особистим рекордом хмельничанки у стрибках у довжину в приміщенням.
Отож, Марина Бех-Романчук здобула «золото» в Німеччині, а «срібло» в німкені Мігамбо. Третє місце посіла Хадді Сагнія з Швеції. Відзначимо й те, що результат 6,92 метри, який продемонструвала Бех-Романчук, є кращим у світі в цьому сезоні.

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук у жовтні минулого року стала срібною призеркою світу, поступившись німкені Малайці Мігамбо. У липні-серпні цього року в Токіо пройдуть Олімпійські ігри, ліцензію на участь в яких має хмельницька легкоатлетка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую