FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
22 Липня, 2024

Футбол. «Поділля» - «Агробізнес»: чотири голи та перегляд новачків (ФОТО + ВІДЕО)

Хмельницька та волочиська команди провели черговий спаринг.

Сьогодні, 11 лютого, хмельницьке «Поділля» та волочиський «Агробізнес» знову зіграли між собою. Як і 8 лютого, коли перемогу святкував «Агробізнес» з рахунком 2:1, тренери обох штабів знову задіяли в грі чималу кількість футболістів. Утім, це й не дивно, адже під час зимової перерви в чемпіонатах тренерські штаби шукають варіанти на підсилення гри команди.

«Поділля» в першому таймі виставило на матч з діючий гравців команди Шпікулу, Худіка та Каверіна. Решта – гравці, які прибули на перегляд. «Агробізнес» також вийшов з багатьма потенційними новачками, а з діючих гравців клубу задіяв Вороб’я, Палюха, Грушу, Юхимовича, Слотюка. Чимало футболістів залищилося в Волочиську. Серед них і новобранець клубу Дмитро Козьбан. 

Початок матчу не був щедрим на якісь моменти. По суті перший удар у ствір воріт був нанесений на хвилині 15-ій, коли бразилець Барбоза, якого переглядає «Агробізнес», пробив у руки голкіперу «Поділля». Та наступний момент був значно небезпечнішим, коли пробивав Віталій Груша, але хмельничан врятував воротар, який перебуває на перегляді в команді.

Утім, на 28 хвилині волочиська команда змогла відкрити рахунок у грі. Гол у ворота «Поділля» забив один із футболістів «Агробізнеса», який переглядає волочиська команда.

«Поділля» ж в першому таймі майже не створило моментів біля воріт Вороб’я. Хіба що удар Каверіна міг досягнути бажаної мети, але «Агробізнес» врятував Воробей.

У другому таймі наставники команд позмінювали склади. Але не повністю – когось замінили, комусь дали пограти ще. У складі «Поділля» почали з’являтися не лише ті, кого переглядає тренерський штаб, а й гравці, які виступали за команду восени. І хмельничанам вдалося вирівняти гру та навіть домінувати. Раз за раз біля воріт вже Сергія Чернобая почали виникати моменти. Ось тільки до взяття воріт справа не доходила. Але на 55 хвилині арбітр призначив пенальті у ворота волочиської команди, який реалізував Андрій Ліповуз і рахунок став 1:1.

Нічийний рахунок зберігався до 88 хвилини, поки хмельничани не створили самі собі проблеми біля власних воріт, не змігши вибити м’яча подалі, чим скористався Микола Буй. Півзахисник «Агробізнесу» пробив влучно з 18 метрів у порожні ворота господарів і рахунок став 1:2. Утім, волочиській команді не вдалося зберегти перемогу. На останній хвилині матчу Артем Панасенков у штрафному майданчику «Агробізнеса» отримав удар по нозі та опинився на газоні. І знову пенальті. Цього разу його пробив Ян Морговський, який і встановив остаточний рахунок у грі – 2:2.

Вже завтра, 12 лютого, «Поділля» на стадіоні ДЮСШ №1 зіграє черговий контрольний матч. Цього разу в гості приїде тернопільська «Нива». Початок матчу о 13.00. А ось «Агробізнес» днем пізніше, 13 лютого, завітає до Вінниці, де зіграє з тамтешньою «Нивою».