ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Агробізнес»: три голи та нові обличчя (ФОТО + ВІДЕО)

Спорт 3437

Хмельницька та волочиська команди зіграли контрольний матч.

Для хмельницького «Поділля» поєдинок проти волочиського «Агробізнеса» став першим спарингом під час зимової перерви в чемпіонату. Адже гра проти вінницької «Ниви» не відбулася. А ось для «Агробізнеса» це був вже третій спаринг. До цього команда Олександра Чижевського програла «Прикарпаттю» та виграла в ФК «Калуш». І ось… команда з Волочиська здобула другу зимову звитягу.

Утім, результат у контрольних матчах, мабуть, не головне. Адже тренери обох команд використовують такі поєдинки для награвання комбінацій та перегляд потенційних новачків. А в матчі «Поділля» - «Агробізнес» нових обличч було достатньо.

Так, Віталій Костишин на перший тайм виставив лише одного гравця «Поділля» - Андрія Ліповуза. Решта десять футболістів – приїхали на перегляд. Один з них взагалі легіонер – з Сенегалу.

Олександр Чижевський також використав матч для перегляду потенційних новачків, випустивши в першому таймі чотирьох нових гравців. Решта ж – гравці, які на контракті в «Агробізнесі».

Поділля зіграло контрольний матч з Агробізнесом
Артур Думанюк зіграв за Агробізнес у першому таймі
Ігор Бойчук вийшов у старті Агробізнеса на матч проти Поділля

Початок гри видався доволі рівним. Попри те, що в складі «Поділля» були майже усі гравці на перегляді, хмельничанам вдалося взяти м’яч під контроль. Та згодом волочиська команда перехопила ініціативу. Навіть забила гол, але арбітр Андрій Папірович зафіксував порушення правил у нападі. Утім, на 17 хвилині подинку «Агробізнес» все таки відкрив рахунок у грі. Руслан Черненко зі штрафного пробив по воротах «Поділля», м’яч опинився у Віталія Груши, який пробив, а Сергій Палюх підставив ногу та переправив «смугастого» в сітку воріт хмельничан – 0:1.
«Поділля» могло відігратися, але після удару головою когось із гравців, «Агробізнес» врятував Сергій Чернобай. За якусь мить вже волочиська команда могла збільшувати свою перевагу – гол забили, але… з офсайду. Згодом «Поділля», після удару Груши, врятувала стійка.

Віталій Груша вивів Агробізнес на матч із Поділлям в статусі капітана
Олександр Чижевський, головний тренер Агробізнеса
Тренери Поділля на чолі з Віталієм Костишиним (у центрі) переглянути більше 10 потенційних новачків
Сергій Палюх відкрив рахунок у матчі Поділля - Агробізнес

Та на 27 хвилині гості заробили пенальті. У штрафному майданчику хмельничани поклали на газон ексгравця харківського «Металіста 1929» Сергія Петрова, який перебуває на перегляді в «Агробізнесі». Він, власне, і виконав одинадцятиметровий, встановивши рахунок 0:2.

На 42 хвилині матчу «Поділля» відіграло один м’яч. Голом відзначився гравець на перегляді. Отож, на перерву команди пішли за рахунку 1:2.

У другому таймі наставники команд змінити склади своїх команд. Чижевський випустив половину діючих гравців та ряд потенційних новачків, Костишин – здебільшого тих, хто на контракті в «Поділлі». Команди обмінялися небезпечними моментами, але забити голи жодній не вдалося. Отож, матч так і завершився з рахунком 1:2. Переміг «Агробізнес».
12 лютого «Поділля» на стадіоні ДЮСШ №1 о 14.00 зіграє свій другий контрольний матч. Цього разу проти тернопільської «Ниви». А ось «Агробізнес» 13 лютого планує зіграти в Вінниці з тамтешньою «Нивою».

Поділля переглядає футболіста з Сенегалу
Ян Мороговський вийшов у складі Поділля в другому таймі
Поділля - Агробізнес
Віталій Каверін, півзахисник Поділля
Поділля - Агробізнес
Поділля в контрольному матчі поступилося Агробізнесу з рахунком 1:2

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую