ye-logo.v1.2

«Агробізнес» підписав контракт із нападником «Кременя»

Спорт 1920
Дмитро Козьбан тривалий час (у різні сезони) виступав за луцьку "Волинь"
Дмитро Козьбан тривалий час (у різні сезони) виступав за луцьку "Волинь". Фото: fcvolyn.net

Це перше підсилення команди у зимове міжсезоння.

Волочиський «Агробізнес» оголосив про укладання угоди з вже екснападником кременчузького «Кременя» Дмитром Козьбаном. 30-річний форвард став першим новим гравцем «Агробізнеса» у 2020 році.

Дмитро Козьбан у нинішньому чемпіонаті України в першій лізі провів у складі «Кременя» 9 матчів, в яких відзначився 6 голами. Три з яких забив у ворота «Агробізнеса» в матчі 16 туру, який проходив у Кременчузі та завершився перемогою «Кременя» з рахунком 4:0.

Нагадаємо, «Агробізнес», після того, як розірвав угоду з нападником Ігорем Сікорським, залишився з одним форвардом Богданом Семенцем. Та наразі переглядає футболістів, які можуть підсилити склад команди.

Вже сьогодні, 11 лютого, Дмитро Козьбан може дебютувати в якості гравця «Агробізнеса» в контрольному матчі проти хмельницького «Поділля», який пройде на стадіоні ДЮСШ №1. Нещодавно, 8 лютого, він був присутнім на грі «Поділля» - «Агробізнес», але участі в матчі не брав.

Дмитро Козьбан – досвідчений футболіст. У своїй кар’єрі він пограв за вінницьку «Ниву», рівненський «Верес», луцьку «Волинь» та навіть польський клуб «Мотор».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую