FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Футбол. «Агробізнес» наблизився до другої сходинки

Агробізнес в Івано-Франківську переміг Прикарпаття з рахунком 1:0. Фото: fc.if.ua

Відбулися усі поєдинки 27 туру чемпіонату України в першій лізі.

Свій матч волочиський «Агробізнес» зіграв ще в середу 29 липня в Івано-Франківську. Команда Олександра Чижевського здолала «Прикарпаття» з рахунком 1:0. Голом відначився Богдан Семенець.

А ось заключний матч 27 туру пройшов вчора, 30 липня, в Києві, де столична «Оболонь-Бровар» приймала поточного лідера першості ФК «Інгулець». Цей поєдинок завершився внічию 1:1, а відтак команда з Кіровоградщини перемістилася на друге місце. А ось на перше вийшов ужгородський «Минай».

Волочиський «Агробізнес», перемігши «Прикарпаття», зберіг за собою третє місце в турнірній таблиці. Але наблизився до другої сходинки на відстані двох балів. В «Агробізнеса» 53 очки, в «Інгульця» - 55. «Минай» також не далеко – в закарпатців 56 очок.

Ситуація на горів турнірної таблиці може змінитися після матчів 28 туру. Адже «Минаю» 3 серпня доведеться грати у Львові проти «Руху», а «Інгулець» прийматиме «Кремінь». «Агробізнес» свій поєдинок 3 серпня зіграє в Хмельницькому на СК «Поділля» о 18.00. В гості до волочиської команди завітає МФК «Миколаїв».

Читайте також: «Про довічне відсторонення від футболу дізнався від журналістів», - Собуцький