ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. Хмельничани розпочали сезон двома матчами

Спорт 1583
Новатор, вигравши один із двох матчів, пройшов до наступного етапу Кубка України з волейболу
Новатор, вигравши один із двох матчів, пройшов до наступного етапу Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

«Новатор» провів матчі першого етапу.

Хмельницький волейбольний клуб «Новатор» вдома зіграв матчі першого етапу Кубка України. Для того, щоб пройти до наступного раунду змагань, хмельничанам необхідно було не опинитися останніми в тріо клубів, які грали в Хмельницькому.

Отож, у перший ігровий день «Новатор» грав із «Хотинськими козаками» з Хотин Чернівецької області. Матч видався напруженим, але не на користь хмельницьких волейболістів. «Новатор» поступився з рахунком 3:1.

А тому в наступному поєдинку проти ВК «Біоресурс» з Житомира хмельничанам потрібна була лише перемога. Щоправда, гостям, аби продовжити кубкову ходу, також потрібно було перемагати, адже вони теж програли «Хотинським козакам». Утім, вже в першій партії «Новатор» продемонстрував, що готовий «битися» за путівку до другого тайму. Команда Романа Ковальчука здолала «Біоресурс» з рахунком 25:15. Другий сет видався напруженішим, але переможним для хмельничан - 25:20. Ну, а третя партія, яка завершилася на користь хмельницької команди 25:19 стала завершальному в цьому матчі.

Отож, «Новатор» посів друге місце та пройшов до наступного етапу Кубка України.

Читайте також: Городоцький волейбольний клуб збирається поборотися за медалі чемпіонату України

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую